Blogger Beauty Favorites // Nadialine Von Bach

nadialineSom et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Estee Lauder Double wear // Madara Organic facial oil “Radiant energy” // Pedi fra Clarisonic
I dag har vi fået fornemt besøg af Nadialine Von Bach. Ja, det lyder ganske vist som en rigtig prinsesse, men det er smukke Nadialine, bloggeren bag NadialineVonBach.com, der gemmer sig bag det seje navn. Nogle af jer kan måske huske Nadialine fra Paradise Hotel. I dag driver hun sin blog, hvor man kan finde masser af modeinspiration og læse mere om hendes hverdag som sanger og TV-personlighed. Byd velkommen til Nadialine!

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar