Blogger Beauty Favorites // Nanna Krautwald

nanna1 Dior Capture Totale // 2 Chanel Crayons Sourcils Eyebrow Pencil
3 Sunspa Tan In a Can – Chocolate // 4 Gliss Daily Oil Elixir 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

Denne lørdag har vi fået fornemt besøg af Nanna Krautwald, den unge seje dame bag bloggen Original Fake. Her skriver hun fine, hverdags indlæg og masser af mode-inspiration. Jeg har fulgt bloggen on-and-off i nogle år, og er altid blevet imponeret over hendes ærlighed og sårbarhed, så hvis I ligesom mig holder af personlige blogs, vil jeg anbefale jer at kigge forbi. Velkommen til Nanna!

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar