Instagram lately #August

collage11{ Jeg har nydt sommeren i Århus med søde veninder og moule frites, kærestetur på stranden og hygge med min mor }collage12

{ I København spiste jeg pizza hos Mother og take-away fra LêLê ved søerne med min søster. I Århus fejrede Simon og jeg weekenden på Vesterlauget og tog til Kødbyens mad og marked under Kulbroen }collage13{ Jeg inviterede nogle rare mennesker til foto-middag til min næste kogebog, nød weekendmorgenmad og kaffedate og fejrede verdens bedste Mettes fødselsdag }

August var den første “hverdagsmåned” efter sommerferien, og jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs for, hvordan det mon ville gå, nu hvor jeg jo skulle starte i praktik og bruge den ene halvdel af ugen i København og den anden i Århus. Ville det blive stressende? Trættende? Eller bare gå som smurt uden nogle bump på vejen? Heldigvis har det vist sig at være det sidste, der er tilfældet – eller bumpene har i hvert fald ikke været særlig store.

Mit “pendlerliv” er lidt som at få “best of both worlds”: Jeg får lov til nyde København, som jeg faktisk har savnet en hel, og samtidig er det rart at komme hjem til Århus (ååh-uuh-åååh… sorry…) hver uge. Praktikken går tilmed strygende, hvilket naturligvis også  har en del at sige, så jeg må siges at være en ret happy camper i øjeblikket. Herligt!
De næste fire uger bliver endnu en hverdagsmåned, hvor Århus-København-forlag-blog-kogebog-rutinen får lov til at køre. Det gør dog slet ingenting, for det er en kombination af alle de ting, jeg helst vil bruge min tid på, og så længe pulsespillet går så godt op, som det gør i øjeblikket, kan jeg ikke andet end at føle mig ganske heldig.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar