Outfit recap #6

collage111 // 2 // 3 // 4

Halli-halløj! Og rigtig god-lørdag-morgen 🙂 Det er tid til endnu et outfit-recap, og hvis jeg må have lov til at rose mig selv lidt, så synes jeg faktisk, at disse fire outfits er nogle af de pæneste, jeg har hængt ud i, længe. Hvad siger I? Har I en favorit?

I sidste recap-indlæg, var der flere af jer, der bad om links til de forskellige outfits. Det har jeg fikset, så I har mulighed for at kigge tilbage og finde flere billeder. Jeg har også tilføjet et “Outfit-recap” link i bloggens menu under Mode –> Dagens outfit, hvis I har lyst til at browse lidt.

Nu vil jeg løbe ned med vasketøjet, og så skal Simon og jeg med mine svigerforældre på besøg hos mine forældre i Skive. I ved, på “nu har I været kæreste så længe, at vi måske også burde lære hinanden at kende”- måden. Ret komisk, men også enormt hyggeligt 😉

Hav en rar lørdag, alle sammen! Jeg kigger ind forbi senere i dag 🙂

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar