Squash-chips

Sundere snack som mellemmåltid

Squash-chipsene er oplagte at servere som en lille appetizer eller snack til et glas koldt hvidvin på terrassen om sommeren, eller som en sprød snack i madpakken om fredagen.

Squash chips

 
Snack til 2 personer
forberedelse 10 min / tilberedning 1 time / i alt 1 t 10 min

Ingredienser

  • 1 squash
  • 2 tsk. olivenolie
  • hvidløgspulver eller andre krydderier
  • 1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 125 grader. Skær squashen i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern eller siden af et rivejern. Placér skiverne i ét lag på en beklædt bageplade, og pensl dem med en smule olivenolie. Drys med krydderier og salt, og bag derefter chipsene 1 time, indtil de er sprøde.

 

Opbevar chipsene i en lufttæt beholder eller pose.

Find flere opskrifter i samme kategori

Hjemmelavede squash-chips

I den her opskrift bager jeg mine squash-chips af tynde squash-skiver, der pensles med olivenolie og krydres med salt og hvidløgspulver. De skal blot i ovnen i 1 times tid, hvor de passer sig selv og bliver lækre sprøde.

Saltede chips er en af mine yndlingssnacks! I supermarkederne er der et kæmpe udvalg af sprøde, saltede, krydrede og rustikke kartoffel- og rodfrugtchips, men det er faktisk supernemt at lave sine egne chips i ovnen.

Flere opskrifter med squash:

Shop the post

- reklamelinks

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Det er svært for mig at gennemskue uden mere info 🙂 Hvor lang tid har du givet dem i ovnen og ved hvilke grader?

Skriv en kommentar