Blogger Beauty Favorites // Irina The Diva

bloggerbf101
 

1 Babor CLEANSING CP HY-ÖL + Babor CLEANSING CP
Phytoactive Base // 2 L’Oréal Inoacolor Care Shampoo + Balsam
3 MAC Subculture læbeblyant // 4 Anastasia Beverly Hills Dip Brow 

5 African Botanics Firming oil 

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
 

I dag har vi besøg af en vaskeægte DIVA! Mange af jer kender sikkert Irina fra realityprogrammerne Fristet og Divaer i Junglen eller fra hendes blog Irina The Diva. Jeg tror ikke, Irina vil have noget imod, at jeg kalder hende for Danmarks Kim Kardashian, men med realitybaggrunden, de smukke former, det mørke lange hår og den perfekte make-up, er det lige netop, hvad hun er. Irina er desuden mor til den sødeste lille pige, og er (netop!) blevet forlovet med babydaddy og DJ, Morten.. Det er jo dét, jeg siger: Danmark’s Kim K! Hvis du er vild med gossip, beauty, fashion, søde babyer og kvinder med masser af personlighed, vil du elske at følge med på Irinas blog.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar