Blogger Beauty Favorites // Julie Bruun

julie1 O´RIGHT Yogurt hair mask // 2 Biotherm Aquasource creme // Narciso Rodriguez parfume
4 Origins håndcreme Make a difference // 5 Mandler, olier og avocado

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Denne lørdag har jeg inviteret Julie Bruun fra bloggen af samme navn, JulieBruun.com, til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Hvis du synes, at Julie stråler af sundhed, er det ikke uden grund. Hun arbejder nemlig fysioterapeut og holdinstruktør hos Fitness World og er samtidig fænomenal til at skabe lækre, sunde opskrifter. På nuværende tidspunkt er Julie på barsel med sit første barn, lille Noah, og på sin blog deler hun små glimt fra livet som nybagt mor sammen med masser af skøn mad.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg må lige slå et slag for Biotherm Aquasource! Den er helt fantastisk, hvis man som mig har tendens til fedtet hud. Den er selvfølgelig ikke helt billig, men jeg har været heldig at finde den i en MEGA-udgave, som jeg løbende hælder over i en mindre beholder 🙂

  2. Enig! Den biotherm er SÅ lækker! Jeg bruger den i gele konsistens og jeg elsker den og duften er så afhængighedsskabende! Og det kommer altså fra en uddannet materialist så jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert. 😉 Jeg græder når jeg når bunden på den, haha. Jeg er nemlig ikke længere i matas så ja den er lidt (for) pebret. :/

Skriv en kommentar