Blogger Beauty Favorites // Nana Bech

nana1 Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe // 2 Benecos Natural Mineral Powder // 3 Micellar Water
4 Zarcoperfume MOLéCULE 234.38 Eau de Parfum // 5 Tangle Teezer

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Denne lørdag har vi fået fornemt visit af søde, søde Nana, som jeg efterhånden har haft æren af at hænge ud med et par gange. Nana er 24 år, bor i Århus med sin kæreste og læser kandidat i oplevelsesøkonomi. Hendes blog NanaBech.com er et kreative frirum, hvor hun deler masser af inspiration og smukke billeder af sin minimalistiske, skandinaviske stil. Nana er simpelthen så fin på den der effortless måde, så hvis I endnu ikke har kigget forbi hendes blog, kan det ikke gå for hurtigt 🙂
 

1 kommentar
Vis alle kommentarer

    Skriv en kommentar