Blogger Beauty Favorites // Therese Lange

thereselange1 Maybelline, Brow Drama (soft brown) // 2 L’Oréal Paris True Match Touche Magique Concealer
3 Gold Haircare, Argan Oil // 4 The Body Shop Vitamin E Face Mist // 5 Chanel joues contraste powder blush 72 rose initial

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
I dag har vi besøg af en sej, ung kvinde, hvis blog jeg først fornyligt har opdaget. Theresa Lange er en politikinteresseret Jurastuderende med arbejde på Christiansborg. På nuværende tidspunkt er hun dog på barsel med lille Isak på 5 måneder. På sin blog ThereseLange.dk skriver hun om sin hverdag som alenemor, samt hvordan hun får (eller forsøger at få) pulsespillet til at gå op og balancerer det at være mor med det at være en ung kvinde med masser af mål og drømme. Jeg synes, Theresa er ufatteligt inspirerende – en rigtig power-woman – der, uden en masse brok, men med en reel optimisme og samtidig sårbarhed, giver indblik i hendes liv. Det er altså sejt, hvordan hun evner at prioritere sig selv, sin kærlighed til rød læbestift, sin blog og sine interesser, selvom hendes liv pludselig har taget en anden drejning.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar