Blogger Beauty Favorites // Rikke Hundal

rikkesmub1 bareMinerals Foundation // 2 Urban Decay Naked Skin Concealer
3 Anastasia Duo Brow // 4 Urban Decay Primer Potion // 5 Bioderma rensevand

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge  forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

Denne uges skønhedsfavoritter kan I godt tage for gode varer! Vi har nemlig fået besøg af en rigtig beauty-ekspert: Rikke Hundal, kvinden bag bloggen RikkesMakeupBlog.dk. Det er ikke kun Rikkes kønne ansigt, der vidner om hendes ekspertise, men også uddannelsen som makeupartist samt titlen om vinder af DM i makeup i 2014. Så sejt altså! Rikke er desuden uddannet civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling, og derfor benytter hun sin blog som et kreativt fristed, hvor hun kan dyrke sin store interesse for skønhed. Velkommen til Rikke 🙂
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Emma, lige et hurtigt forslag: Har du overvejet at have introen til de forskellige bloggere inden selve billedet med favoritterne? Jeg savner personligt tit at vide hvem de er, inden jeg læser indholdet, så jeg scroller ofte ned først – måske andre har det på samme måde? 🙂

    1. Hej søde Xenia 🙂 Du har helt ret! BBF. indlæggene stopper jeg dog med at lave snart, så tænker, det får lov til at blive sådan indtil da 🙂

Skriv en kommentar