Bloggerveninder, produktivitet & nye favoritter på tilbud

IMG_4948
Hey, hey, heeey ! 🙂 Har I haft en god start på ugen?
Efter et par dage i sidste uge, hvor jeg følte, jeg rendte rundt i cirkler og lavede en masse uden rigtig at nå noget som helst, holdt jeg fuldstændig fri i søndags. Jeg tog et yogahold, gik en laaaang tur med Simon, spiste kage hos mine svigerforældre, og åbnede ikke min e-mail en eneste gang. *Klapper mig selv på skulderen*. Det var lige, hvad jeg havde brug for, for i går vågnede jeg med et helt andet overskud og besluttede mig hurtigt for at cykle ned på DOKK1 (der faktisk udtales “dokken” og ikke “dok-ét”, som jeg ellers var overbevist om. Vidste I det?!). Her fordybede jeg mig i flere timers kogebogsskrivning, hvilket bedst lader sig at gøre, når der er så få distraktion som muligt og ikke i en lejlighed fyldt med vasketøj og opvask. Fordybning er nødvendig, for min deadline nærmer sig, og jeg vil jo gerne nå at teste, læse og rette det hele 10 gange inden da 😉
IMG_4992IMG_5010
Billederne her er fra sidste uge, hvor søde Emma agerede meget ivrig fotograf, da vi udforskede hendes semi-nye hood på Nørrebro. Normalt beder jeg ikke mine veninder om at skyde outfit-billeder af mig, men da Emma er tidligere blogger (jeg tror, hun savner det lidt), tilbyder hun altid selv at hoppe bag kameraet – hun ved ligesom, hvor svært det kan være, at finde villige fotografer ;-).
Tidligere på dagen skrev Emma, at hun havde samlet en håndfuld såkaldt “fede locations til at skyde dagens”, som hun jo ikke længere selv benyttede sig af, så jeg skyndte mig at finde min nye kjole frem. Haha! Der er altså en grund til, at folk, der blogger, ofte bliver gode venner. Det er lidt som om, vi taler et sprog og opfører os på en måde, som andre har lidt svært ved at forstå. I aner ikke, hvor befriende det er, at kunne tage billeder af alt og alle, uden der er nogen, der løfter et øjenbryn 😉
IMG_4955
IMG_5007

Faktisk er der hele to nye ting på billederne: Kjolen fra Nelly (der er på tilbud til 129 kr!!) er lige lidt til den korte side, og jeg har derfor ikke kunne benytte mig af den før nu, hvor strømpebukserne er fundet frem fra deres sommerhi. Jeg tror, jeg skulle have kjolen i en størrelse større, ikke fordi den ikke passer, men fordi, jeg tror, den være finere, hvis den var lidt mere loose, så det vil jeg anbefale jer, hvis I klikker den hjem. Skoene fra Vagabond (der også er på tilbud til 559 kr) er en ny vinder i mit skoskab. Jeg har sådan savnet et alternativ til sneakers, når jeg vil være lidt finere, men ballarinasko er for kolde, og her er de spidse klassikere her altså lige sagen.
IMG_4982  IMG_4986
Det var dagens pip fra mig 🙂 Jeg har masser af blogindlæg næsten klar til jer, så jeg tror, jeg vil flytte dagens kontorplads ned på en af byens kaffebarer, så jeg kan få hamret en masse i tastaturet, inden turen går til København i morgen og resten af ugen.
Hav en rar dag, folkens 🙂

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Ejj, hvor ser du bare skøn ud på de her billeder, Emma! Og så lokker du helt vildt med den kjole, den er så fin. Skoene egentlig også ..Og jakken selvfølgelig. Jeg klikker lige ind og kigger lidt på kjolen, den er billigst 😉

  2. Jeg har sådan undret mig over hvor Emma pludselig forsvandt hen, og nu benævner du hende som tidligere blogger. ØV at hun har valgt at stoppe =/ Det er sjovt som man pludselige kan blive afhængig af at tjekke ind på forskellige hjørner af nettet og når der ikke længere bliver opdateret, savner man det!
    Billederne er i øvrigt blevet rigtig fine 😀 Savner helt efterårsfarverne derhjemme nu 🙁

Skriv en kommentar