Falkenberg Strandbad

Så er vi nået til næste destination på vores weekendtur til Sverige: Falkenberg Strandbad. Jeg ved godt, det er en smule ondt, sådan at snakke om spa og forkælelse på en kølig onsdag morgen – jeg gad i hvert fald godt placere mig foran pejsen på billede nedenfor lige nu, i stedet for i en kold s-togs kupé, ingen tvivl dér – så jeg håber, I er klar til at drømme jer lidt væk fra hverdagen de næste par minutter.
PA170197k
Jeg har tidligere besøgt Ystad Saltsjosbad sammen med Simon (her kan I se billeder og en lille film), og det var så skøn en oplevelse, at jeg virkelig glædede mig til at besøge deres søsterhotel i Falkenberg. Konceptet er lidt det samme: Et smukt hotel på en ligeså smuk beliggenhed på stranden (ikke ved stranden men PÅ stranden), med værelser med havudsigt indrettet i en meget svensk, lys og romantisk, marin stil. Fuldstændig som man forestiller sig det optimale spaholtel – SÅ lækkert.
foto
Jeg tror, min kære far følte sig nooooget mere hjemme her, end han gjorde i Göteborg. Han besluttede sig i hvert fald hurtigt for at pakke sig ind i et uldtæppe og ‘tage en blunder’. Imens hoppede jeg i løbetøjet, så han kunne få lov til at lukke øjnene i fred, og luntede ned langs stranden. Vinden var kold, men naturen var så yndig, at turen var en sand (hæhæ, pun intended) fornøjelse. Jeg kan forestille mig, at strækningen må være den perfekte badestrand om sommeren, og jeg så endda også nogle få, der hoppede i bølgerne, men dét skulle jeg altså ikke nyde noget af sådan en oktoberdag.
PA170228
Efter min løbetur fik jeg revet tæppet af og vækket min far, hvorefter vi gik ned i receptionen for at få lidt ‘frokost’. Den søde receptionist havde ved indtjekningen fortalt, at de denne eftermiddag bød på afternoon tea (hvilket viste sig at være et overdådigt kage- og ostebord), og dét skulle vi altså ikke gå glip af.
PA170243
Og SÅ var det tid til spa! De næste timer brugte vi på at plaske rundt i den varme pool, hvorfra man kunne bestille alt fra øl til champagne og nyde den smukke havudsigt, og senere placerede vi os foran pejsen, hvor det var min tur til at snuppe en lille rejse til drømmeland. Ahhhhhh…
PA170246
Om aftenen gik vi ned i den meget overdådige restaurant, og blev vist hen til vores at bord og betjent af det meget hjælpsomme og smilende personale. Selve madoplevelsen var lidt blandet. Forretten var underlig, og desserten god men småkedelig, mens hovedretten var både opfindsom og utrolig velsmagende: Lam med græskar, sorte bønner, rødvinssauce og sød-kartoffel-croquettes – det skriger da også bare mit navn!
PA170201
Dagen efter deltog jeg i et yogahold, inden vi kastede os over den store morgenbuffet og vendte snuden mod Danmark efter en virkelig rar weekend – helt trætte af alt den forkælelse 😉

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære Emma 🙂 Det ser simpelthen så skønt ud og hvor er det fantastisk af dig at invitere din far med på sådan et ophold og dejligt du har en far du har lyst til at tage med.
    Min kæreste og jeg vil gerne holde anderledes nytår i år, bare os to. Tror du dette kunne være et dejligt sted at holde nytår? Kram

Skriv en kommentar