Instagram Lately #September

collage8{ Middagsgæster, indian summer, arbejd’ arbejd’ og lækker mad en masse }

Jeg tror, september må få rekorden for at være dette års hurtigeste måned. Det føles seriøst som om, jeg lige har skrevet Instagram lately for august for et par dage siden, men pludselig – wupti – er efterårets første fire uger fløjet forbi. Det er virkelig som om, de sidste 30 dage bare er smuldret mellem fingrene på mig, uden jeg rigtig har oplevet noget særligt… Hvilket vist også kan ses på antallet af billeder, jeg har formået at poste på Instagram i forhold til sidste måned

Det lave antal af af små øjeblikke, jeg har fået fanget på min Instagram, stemmer dog ikke helt overens med virkeligheden. Den sidste måned har jeg nemlig både besøgt familie, haft en masse gæster og været gæst, givet bloggen nyt layout, skrevet en kvart kogebog, været til flere bloggerevents, arbejdet på et nyt projekt (som jeg GLÆDER mig til at fortælle jer om i næste uge), samt pendlet til København 3 gange. Alt sammen noget, der, når jeg tænker tilbage, virker til at være forløbet i et tempo så hurtigt, at jeg umuligt ville kunne have nået at stoppe op og knipse et lille billede til Instagram.Dét vil jeg dog gerne øve mig mere på den næste måned. Altså det med at stoppe op, men også at tage flere billeder, både med mit kamera og min iPhone. At være lidt mere til stede og give mig tid til at gemme de små begivenheder på nethinden og dermed også på Instagram – for selvom de sociale medier nok for mange strider mod det at være til stede i nu’et, er de for mig også være et redskab, der hjælper mig til at få tiden til at tage den lidt med ro, så jeg kan glædes over og huske alt fra gode kopper kaffe til sjove fester i rart selskab.
collage9
Forhåbentlig kommer dagene i oktober til at gå lidt langsommere. Jeg har i hvert fald planer om at fylde dem med en masse godt. Måneden byder blandt andet (udover den vanlige frem-og-tilbage-hverdag mellem Århus og Købehavn) på en flere besøg af nogle af de sødeste mennekser, jeg kender. De skal hjælpe mig med at spise resterne af den kogebogs-mad, der er tilovers fra de næste, mange planlagte photoshoots. Vi håber på at kunne nå at skyde alle de sidste billeder til min næste bog i Oktober, så jeg får brug for hjælp til at få gjort noget ved al den mad, Simon og jeg umuligt kan kæmpe os igennem, ligemeget hvor ihærdigt, vi end forsøger (og det er meget ihærdigt, kan jeg fortælle jer).
Udover travle fotodage i århus, praktik og arbejde har jeg også en særlig weekend at se frem til. Jeg har nemlig inviteret min kære far på spa-weekend i Sverige, hvor vi skal besøge to lækre hoteller, først i Göteborg og derefter Falkenberg. I kan tro, jeg glæder mig. Til far-datter-tid, god mad, spaoplevelser, smuk svensk natur og bløde hotelsenge. Ja faktisk kan jeg slet ikke lade være med at smile, som jeg sidder og skriver dette 🙂
I ønskes alle en helt vidunderlig oktober. Jeg håber, at jeres efterår arter sig præcis, som I håber på.
P.S. Husk at I kan følge min hverdag på Snapchat, hvor jeg hedder “emmamartiny”.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar