Video: Gør dig klar med mig – Hverdagsmake-up

Skærmbillede-2015-10-09-kl.-10.54.53
God-lørdag-morgen alle zusammen 🙂 I dag kommer der rigtig skønhedstema her på bloggen. Først vil jeg nu dele denne video med jer, hvor jeg viser, hvordan jeg lægger min hverdagsmake-up, og senere får vi besøg af skønne Nana, som vil dele sine skønhedsfavoritter med os.
Jeg har filmet denne makeup-video lidt anderledes, end jeg plejer. I virkeligheden tændte jeg bare for mit kamera, da jeg alligevel skulle lægge min make-up, og så talte jeg til jer, som jeg ville tale med mine veninder. Det blev til en masse beautysnak, men jeg fortæller også om, hvad jeg skal bruge dagen på, og hvad min mormor synes om mine øjenbryn 😉
Da jeg først havde trykket på ‘stop’, og var færdig med at filme, kom jeg i tanke om, at det måske ville være en idé at dele, hvad jeg egentlig går og bruger tiden på – sådan mere end de små glimt, I ser her på bloggen. Derfor har jeg skriblet en lille ‘dagbog’ ned for hver dag i denne uge, så I på mandag kan få indblik i en typisk uge i mit liv. Forbåbentlig bliver det skægt for jer at snage lidt, haha! Jeg ved i hvert fald, at jeg ville synes, det var skægt, hvis en af mine yndlingsbloggere gjorde det samme 😉


Nævnte produkter
Estée Lauder Double Wear Concealer
BareMinerals Foundation Fairly Light
Benefit Hoola Bronzer
Benefit ChaCha Tint
MAC Corduroy øjenskygge
Makiash mascara

33 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Virkelig god video! 🙂 Flere af dem! Dine øjenbryn er lige tilpas farvede. Men kender det godt – pludselig er man blevet øjenbrynsblind 😉

 2. Mega hyggelig video. Jeg er kæmpe fan 🙂 Den slags må du gerne lave flere af.
  Hvilke børster bruger du i videoen ? 🙂

 3. Må jeg ikke spørge dig hvilken farve du har concealeren i? Kan nemlig se at jeg bruger samme farve som dig i pudderen, så tænkte at concealeren ville passe mig i samme farve som din 🙂

 4. SÅ fin og hyggelig video, søde Emma!
  Jeg modtog min Hoola Bronzer den anden dag, og skal lige lege lidt mere med den før, jeg føler mig helt sikker på den 😉 Jeg forsøger at lure i videoen om du lægger den på kindbenene eller lige under?

  1. Tak søde Ida! 🙂 Jeg bruger den på den nederste del af kindbenene (giver det mening?). Altså ikke i det hulrum, der opstår, når jeg suger kinderne ind, men lige oppe på den underste del af benet. Håber, det hjælper 🙂

   1. Tusind tak for svaret – det giver meget mening! 🙂 Andre steder fra synes jeg nemlig jeg har læst/set, at det skulle lægges i hulrummet og det kunne jeg ikke forstå. Jeg prøver at ramme det nederste af kindbenene!

 5. Denne slags videoer må der meget gerne komme flere af! Elsker din naturlige afslappede facon – og ligeledes dine øjenbryn 😉

Skriv en kommentar