Video: How to // Voluminøs fletning

youtube
For et par uger siden blev jeg udfordret af TRESemmé til at deltage i en lille efterårschallenge, hvor jeg blev bedt om at give mit bud på en af sæsonens største hårtrends: masser af volumen! Her om efteråret bliver vi ofte mødt af regn, slud, vind og vejr, så det er nemt at lade sig begrænse og samle håret i en hestehalse. Det kan dog hurtigt blive ret ensformigt og kedeligt i længden, så jeg synes, det var en sjov udfordring at tage op – og så er det jo bare hunderede år og en sommer siden, jeg sidst har lavet en hårguide.
Først havde jeg egentlig tænkt mig at lave helt klassisk “Hollywood-hår” med masser af volume, puf og krøller, da det er super nemt at opnå med TRESemmés Volume & Lift styling produkter, men så blev jeg alligevel enig med mig selv om, at jeg hellere ville jer et af mine yndlingslook, hvor ekstra hold, fyldighed og masser af volumen er et must.
Personligt kan jeg bedst lide, når fletninger er voluminøse og lidt skødesløse, men det kan være ret vanskeligt at give mit hår den rette tekstur, der gør, at frisuren holder hele dag og ikke bliver flad og kedelig, uden at jeg skal toupere alt liv ud af det. Til dette formål er produkterne fra TRESemmé pretty perfect som en hjæpende hånd. Jeg er især fan af moussen, der giver hårrødderne masser af volumen, og hairsprayen, der giver perfekt hold uden at gøre håret stift, så det stadig kan bevæge sig i efterårsbrisen 😉
Og bare lige for en god ordens skyld: Jeg har modtaget produkterne af TRESemmé, men dette indlæg er ikke sponsoreret. Jeg er bare helt ærlig begejstret og håber på at kunne inspirere nogle af jer derude til at prøve en sjovere løsning på dårlige hårdage. Enjoy:


{ Nævnte produkter }
Healthy Volume Shampoo & Conditioner
Volume & Lift Hairspray
Volume & Lifte Mousse

11 kommentarer
Vis alle kommentarer
   1. Jeg er helt enig med Katrine! Jeg vil også rigtig gerne vide hvilken øjenskygge du har på i denne video, den er så fin! 🙂

 1. Det ser SÅ flot ud, og guiden er virkelig god – jeg er ellers enormt ueffen i hårsætning, men selv jeg kunne finde ud af det. Jeg har dog problemer med at håret fra den modsatte side i nakken ligesom ikke vil blive siddende. Jeg har ellers lige så langt hår som du, og normalt når jeg fletter det kan jeg sagtens få det over skulderen, men det falder ligesom ud. Synes ellers jeg fletter det stramt nok. Har du nogen gode råd til hvad jeg kan gøre for at undgå det? Udover hårnåle altså.

  1. Hej Betina 🙂 Jeg kan ikke give dig ret mange andre råd end (gode!) hårnåle, hairspray og måske en let tupering. Jeg har selv samme problem 🙁

 2. Hej Emma
  Jeg har en forespørgsel – kommer der snart en hårguide rutine fra dig igen? 🙂
  Det ville være skønt.
  God påske.
  Rikke.

  1. Hejsa Rikke Pia 🙂 Den har ikke rigtig ændret sig siden sidst, så det tror jeg desværre ikke 🙂

Skriv en kommentar