Blogger Beauty Favorites // Cana Buttenschøn

cana1 Vand // 2 Elizabeth Arden Skin Renewal Booster // 3 Maxfactor ageless elexir 2in1 foundation+serum
 4 SENSAI the Lipstick 01// Oui by Lancôme Eau de Parfume

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
Denne lørdag har vi besøg af Cana Buttenschön, den seje kvinde bag bloggen mortilto.dk. Hun er – som bloggens navn antyder – mor til to, og det er hverdagen i børnefamilien, der fylder mest i de hyggelige blogindlæg. Cana er uddannet jordemoder, og så er hun gift med Thomas – ja! Thomas Buttenschön! Og nu er det ikke fordi, det skal handle være ham i dag, men jeg bliver alligevel liiige nødt til at nævne, hvor meget mine veninder og jeg lyttede til hans musik, da vi gik i folkeskole. “Fantastiske mandag” kørte på repeat, og en af mine BFFs og jeg endda denne her video (der stadig er min mest sete video på internettet nogensinde! HAHA) Nå! Nok om min fan-girl tid. Ovenover kan I finde alle Canas skønhedsfavoritter, og hvis jeg var jer, ville jeg skrive dem bag øret. Jeg mener: De må kunne noget, når hun både kan være mor til to små og se SÅ godt ud.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar