Blogger Beauty Favorites // Julie Monberg

julie
1 Dermalogica Ultracalming cleanser // 2 Karmameju Natural Calming Konjac Sponge 02 //
3 Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder
4 The Body Shop All-In-One InstaBlur // 5 L:A BRUKET Handcrème No092

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

Denne lørdag har jeg inviteret søde Julie indenfor, så hun kan dele sine skønhedsfavoritter med os. Julie er en 26-årig livsnyder og den kreative kraft bag bloggen JulieMonberg.dk. Her deler hun sine interesser; at fotografere, beundre og indfange smukke ting, at udtrykke sig på skrift og at både blive inspireret og selv inspirere. Jeg har først for nyligt fået øjnene op for Julies fine blog-univers, men det er blevet en fast destination på min daglige spadseretur rundt på internettet, så jeg vil anbefale jer alle at kigge forbi 🙂

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det bare et smukt og fint indlæg, du har fået sat op. Tusinde, tusinde tak (: Det er en fornøjelse, at få lov til at dele sine skønhedsfavoritter med dine læsere. Jeg håber på, at mine “skønhedserfaringer” kan give lidt inspiration til andre (: Rigtig god lørdag.

Skriv en kommentar