Blogger Beauty Favorites // Melanie Slowik

melani1 Shiseido vippebukker // 2 Clarisonic// 3 Dark Swan Of DenmarkFlirt & Whisperer
4 Milk_Shake Whipped Cream // 5 Esteé Lauder double wear foundation

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

I dag har jeg lokket Melanie Slowik til at dele sine skønhedsfavoritter med os. Hun er bloggeren bag tasterne på ItsMelanie.dk – et rigtig tøset univers, fyldt med skønhedstips og modeinspiration. Nogle af jer kan måske huske Melanie som tidligere deltager i realityprogrammet For Lækker til Love. Siden da har hun uddannet sig som make-up artist, og i dag hun i Sephora. Gamle læsere af min blog ved, at jeg selv arbejdede som make-up-artist i Sephoras flagshipstore på strøget for flere år siden, så jeg synes, det er super sjovt at følge med i Melanies karriere, og jeg tager altid hendes produktanbefalinger for gode varer. Det kan I også i dag – både Shisheido vippebukkeren og Milk_Shake whipped cream skriver jeg i hvert fald gerne under på, holder præcis, hvad Melanie lover.

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar