Spørgerunde + efterårskluns

PB080522 PB080530
Hallo folkens 🙂 Her lidt billeder fra i søndags, hvor Simon og jeg gik en lang tur på Trøjborg og spiste frokost i væksthusene. Maden var super lækker, og jeg hapsede lidt billeder, så I får en lille anbefaling af caféen inden længe.
PB080554
Udover det obligatoriske søndags-lir (solbriller til at skjule trætte øjne og hat til at skjule fedtet hår) pakkede jeg mig ind i min nye parka fra Ellos. Den er så-så rar og blød, helt perfekt her til efteråret, og har endda en meget rimelig pris. I like!
PB080555
I dag arbejder jeg hjemmefra, og når jeg er færdig med forlagsarbejde hen af eftermiddagen, tænkte jeg, at jeg ville filme en lille spørgerunde til jer.  Dem ved jeg, I plejer at synes om, og jeg forsøger jo at skrue op for antallet af videoer her på siden, så jeg tænker, at en omgang Q’s & A’s er sådan cirka verdens bedste idé 🙂 Derfor:
SPØRG LØS! Jeg svarer på (næsten) alt, og både anonyme, alvorlige, sjove, korte og lange spørgsmål er velkomne i kommentarfeltet. 

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma
  Jeg vil rigtig gerne høre din holdning til blog annoncering?
  Hvornår skriver du at noget er sponsoreret, en gave eller i samarbejde med? hvad synes du om de nye regler.
  Og hvor meget tager du imod fra brands?
  Læser gladeligt med, og synes du har en skøn personlig stil.

 2. Hvad skal du spise til aftensmad?
  Laver I madplan for ugen eller beslutter det hen ad vejen?
  Hvilken farve neglelak er din yndlings?
  Hvad synes du om Christopher (sangeren:-))?

 3. Hej Emma,
  Vil du ikke fortælle lidt om Journalist Højskolens optagelsesprøve, og hele processen derefter. Skal man til andre prøver efter optagelsesprøven (Grammatik, skrivning etc.?) Og har du nogle tips til ovenstående, eller noget der var rart at vide inden/I overvejelses perioden 🙂

 4. – Hvis du skulle åbne en cafe/spisested i Aarhus, hvilket koncept (mad/stil/pris) ville du skabe?
  – Hvor drømmer du om at rejse hen, næste gang du skal på ferie? Og hvad er dit bedste ferie-minde?
  – Hvad er (rent materialistisk) dit næste drømmekøb?
  Mvh en trofast læser 🙂

 5. – Hvor ser du dig selv bo i fremtiden? Både om 5 år, men også om 10 år +?
  – Hvad er din absolutte livret?
  – Hvor drømmer du om at tage hen på ferie?
  – Hvad er din drømmetaske (du ved, nogle siger Chanel, andre Mulberry osv.)?

 6. Hej Emma 🙂
  Jeg skal til at flytte sammen med min kæreste og kunne godt tænke mig nogle gode råd omkring det at flytte sammen og hvordan i får det til at fungerer? Bliver i aldrig trætte af hinanden og uddeler i ‘rengøringsopgaver’ osv?

 7. Hyggeligt, jeg vil da gerne være med 🙂
  – hvornår vil du gerne have børn?
  – hvilken opskrift fra din første kogebog er du mest vild med/stolt af selv?
  – hvad laver du allerhelst om aftenen?
  – hvad drikker du helst, når den står på procenter?
  – hvad motiverer dig til at komme i løbeskoene om morgenen, når det er så (SÅ) mørkt? 😉

 8. Jeg vil gerne lege med!
  – Hvad er dit yndlingsmøbel i hele lejligheden og hvorfor?
  – Jeg kunne bare SÅ godt tænke mig at høre noget mere om din projekt mht. at få flere dage mellem hårvaskningen. Hvordan starter man? Og ikke mindst fortsætter når man synes ens hår ser hyggeligt ud?
  – og så synes jeg faktisk det kunne være rigtigt interessant at vide hvordan du/I gør med mad – har I en madplan at gå efter, eller? Hvis ja kunne det være ret spændende at få dem at se 😉
  Glæder mig til en video!

Skriv en kommentar