Video: Gør dig klar med mig // Makiash MakeUp

PA260117
For et par uger siden modtog jeg en pakke fra ellos fyldt med makeup fra deres nye brand Makiash. Jeg havde nemlig takket ja til at teste dem og dele mine tanker om produkterne med jer her på bloggen. Det var sidst på eftermiddagen, og jeg havde egentlig lidt halv-travlt, da jeg skulle spise middag med min søster inde i byen, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at pakke kassen op og snuse til produkterne – måske de endda kunne hjælpe til at forvandle mit trætte, småsyge udtryk til noget, der ville kunne begå sig på en finere restaurant? Og da fik jeg en idé! Hvorfor ikke filme en “Gør dig klar med mig”-video, hvor jeg testede produkterne for første gang, og viste jer mit første indtryk af dem? I havde jo været så vilde med den sidste video i samme stil, så jeg stillede hurtigt kameraet op, åbnede kassen og trykkede på “record”. 


Og sådan gik jeg fra at lige noget, der burde gemme sig under et tæppe på sofaen, til en, der var klar-parat til rødvin og tøsefnidder. Som I nok kunne fornemme i videoen, var jeg svært begejstret for produkterne, da jeg prøvede produkterne første gang, og siden da, er der især nogle, der har vundet indpas i min skønhedsrutine.
PA260120
Jeg har jo faktisk allerede fortalt jer lidt om mine favoritprodukter fra Makiash i denne her video, men her får I en hurtig gennemgang i tekstform også, hvis det passer jeres temperament bedre 🙂
{ MAKIASH SKØNHEDSFAVORITTER }
Penselsæt
Kr 1249 kr // 13 pensler til alle formål // Virkelig god kvalitet // Har erstattet alle mine pensler 
Eyeshadow trio – Desert Storm
169 kr // Pigmenteret // Intet glitter, næsten mat med let shine // Perfekt til hverdag og smokey-eyes

Bronzing powder
149 kr // Mat og naturlig // Perfekt til countour //  Billigere alternativ til Hoola 
Highlighter 
149 kr // Perlemor-shine og intet glitter // Underspillet og naturlig // Silkeblød tekstur
PA260125

Udgivet i samarbejde med ellos // Sponsoreret indlæg

31 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Rigtig god video – dejligt med så mange videoer. Vil du ikke lave et makeup look med Urban Decay’s Naked 2 pallette? – Kun hvis du har den selvfølgelig. Jeg ender nemlig tit med det samme look når jeg bruger den, så det ville være lækkert med lidt inspiration 🙂

 2. Helt sikkert mere af det her!
  Jeg er vild med de gode råd i løbet af videoen, især til makeup rookies som jeg selv
  Og så er du jo bare så sød, altså! 😀

 3. Har fulgt dig i lang tid, men aldrig kommenteret, så nu skulle det være 🙂
  Jeg synes det er vildt hyggeligt og inspirerende at se dine video blogs!
  Så håber du fortsætter 😉

  1. yaaay! Dejligt, at du tager dig tid til at sige hej 🙂 Du kan tro, jeg fortsætter – stræber efter en video i ugen 🙂

 4. Hej Emma! Det er sådan en fin video – og du er jo virkelig god til det der makeup. Du får det til at se SÅ let ud – må forsøge at gøre det efter… Bliv ved med at lave det du gør – for det er så hyggeligt at se med. Kh Charlotte

 5. Som jeg har sagt så mange gange før, så er det så skønt og og dejligt underholdende at se dine videoer eller læse dine indlæg! Jeg er stor fan af dine indskuds-videoer, som ikke er forberedte på samme måde som dine favorit videoer – Selvom de nu også er fantastiske
  Off tonic! Jeg har efter din anbefaling anskaffet mig en Bare Minerals mineral foundation i Matte udgaven, MEN… Jeg er altså svært skuffet Jeg har dog hørt og læst noget om, at den børste man bruger er alt afgørende, og tænker du vil være den rette at spørge? Jeg bruger bare en almindelig kabuki-børste af syntetisk materiale. Kan det gå an?

  1. Hvor er du sød, Sabrina 🙂 Tak for dine altid søde kommentarer 🙂
   Og nej – du skal have fat i en naturbørste for at få et godt resultat 🙂 Send mig en mail med din adresse, jeg har én, du må få, jeg kan sende dig 🙂

 6. Uh, ja! Flere videoer! 🙂 Virkelig fin makeup – har du nogle makeup-tips til briller? Måske fra dit arbejde i magasin? 🙂

  1. Tak Søs! 🙂 Faktisk kan man ofte bære mere øjenskygge, når man bruger briller, så det er bare at lege løs 🙂

 7. Kunne du evt. komme med nogle make up tips til os der er så uheldige at være udstyret med “tunge” øjenlåg. Nu har du det selvfølgelig ikke selv, men det kunne være du have en veninde / bekendt, som du kunne demonstrere på 🙂

 8. Hej Emma,
  Jeg har først for nyligt opdaget din blog, men er allerede helt vild med at følge med
  – især dine videoer er gode og inspirerende! God weekend til dig 🙂

 9. Jeg ELSKER den her form for videoer!
  Du er jo pisse dygtig, og som Carina skriver, så er du jo bare så sød. Man bliver jo nærmest helt glad 😀
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, både hvor buksedragten og hatten er fra? 😀

  1. Du kan også tro, jeg bliver glad for din kommentar, Trine 🙂 Hatten er fra &OtherStories og buksedragten er fra H&M 🙂

 10. Så fint et look! Har du et link til den silkebløde hvor du udbryder “wow” den som sætter makeuppen, kan simpelthen ikke finde den 🙁

 11. Jeg elsker virkelig de her videoer! Både fordi jeg bliver super inspireret af dem (Ellos har lige gjort mig fattig…) og fordi jeg føler du sidder og hyggesnakker med mig, hvilket er virkelig hyggeligt!

  1. Dejligt, du kan lide dem, Pernille 🙂 Og du har ret – jeg hyggesnakker med dig og alle andre, der trykker play. Sådan tænker jeg det i hvert fald, når jeg tænder kameraet 🙂

 12. Den fik jeg lige set lidt sent den her video, men ikke desto mindre er jeg ret begejstret! Jeg har jo lyst til at købe det hele nu, haha! Jeg savner faktisk lidt dine makeup videoer må jeg indrømme.. Det ville være SÅ fedt med flere af dem! 🙂 Du er jo så smuk at se på, og behagelig at lytte til!

Skriv en kommentar