Video: Skønne salater & vidunderligt tilbehør // Et kig i min kogebog + VIND

Forside
Halløj folkens!
Nu hvor vi snart går julen i møde, og mange af jer sikker allerede er i fuld gang med at skrive ønskeseddel, tænkte jeg, at jeg ville friste jer til at skrive verdens bedste julegave på listen: Min kogebog “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”, naturligvis! 😉

{ Giv en signeret kogebog som julegave }
På DENNE SIDE kan I bestille et signeret eksemplar af kogebogen. Jeg skriver gerne en personlig hilsen til dig eller den heldige modtagere. Hvis du vil være sikker på, at kunne give kogebogen som julegave, skal du bestille senest d. 12. december – vi ved jo alle sammen, hvor langsom og uforudsigelig Post Danmark kan være i juleperioden.
{ Give-away }
Til sidst i videoen fortæller jeg, hvordan du kan vinde et eksemplar af “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”. Vinderen finder jeg på fredag. Held og lykke alle sammen 🙂

91 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jeg vil enormt gerne vinde din lækre kogebog, og give den til min søde kæreste. På den måde kan jeg også selv få noget fornøjelse af den 😀

 2. Jeg ville elske at vinde den bog til min mor, fordi at hun bare er den bedste, og altid er så givende, så det kunne være dejligt at kunne give hende den som en ekstra julegave. I det at jeg stadig bor hjemme, ville jeg nok også selv gøre brug af de lækre opskrifter;-)

 3. Jeg synes det virker til, at du har lavet en formidabel kogebog, og jeg har udelukkende læst rosende ord om den. Derfor vil jeg vildt gerne deltage i konkurrencen om et eksemplar af din smukke og inspirerende kogebog (: Haps!

 4. Åh, jeg har kigget på din bog mange gange, når jeg er kommet i den lokale boghandel. Og på en mærkelig måde være en kende stolt, (hvis man kan være det på nogens som man jo ikke oprigtig kenders vegne), når jeg har set din bog stå endnu en uge i vinduespartiet.. Så jeg vil først egentlig bare sige sejt gået!
  Og jeg vil rigtig gerne vinde den bog, da jeg er typen, der desværre rigtig tit kommer til at lave de samme retter gang på gang. Jeg håber din lækre bog kan gøre om på det, og inspirere mig til noget mere lækkert og sundt mad!

 5. Hejsa,
  Jeg har bladret din bor gennem mange gange og synes den ser så fin ud. Det er lækkert med så meget god og sund inspiration. Desværre tillader mit SU budget ikke lige at jeg køber gaver til mig selv pt (julen nærmer sig jo ;)) Så derfor ønsker jeg mig til mig selv 😉

 6. Lækker konkurrence!
  Bogen står højt på ønskelisten, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde den. Jeg elsker salater og alle grøntsager, og din bog virker simpelthen så fin og inspirerende 🙂

 7. Jeg har selv bogen og er super glad for den. Meget inspirerende, med flotte billeder og lækre nemme opskrifter 😉
  Hvis jeg vandt, skulle den gives til min søde veninde, som altid står klar til at hjælpe. Derved kan hun også få glæde af bogen, ligesom mig.

 8. jeg har ikke bogen, men har skrevet den på min ønskeliste! syntes simpelhen den ser så smuk ud, og vil elske at vinde bogen, da jeg selv går rigtig meget op i madlavningen! Er sikker på din bog vil kunne give mig en masse inspiration!

 9. Hej Emma. Jeg vil bare helt vildt gerne vinde din skønne bog! Jeg har tit smugkigget på den i diverse boghandler i Århus. Jeg er en af dem, der altid ender med den samme spidskålssalat til aftensmaden, og jeg ville elske at finde nye opskrifter og inspiration i din bog – lige så meget for at vise min kæreste, hvor lækre og smagfulde salater kan være. 😉

 10. Jeg vil rigtig gerne vinde din bog! Jeg har smugkigget i den i boghandleren, og den ser så fin ud, og jeg synes det er fedt, at der er MANGE opskrifter, så man virkelig kan få prøvet noget forskelligt.

 11. Jeg har din bog på ønskelisten og håber på jeg enten vinder den eller får den i gave 🙂 hvis jeg så skulle ende med et ekstra eksemplar, er jeg sikker på min søde mor ville elske inspiration til lækker, sund mad 🙂

 12. Hej Emma!
  Jeg har gennem lang tid læst din blog og bliver altid så inspireret af det, du laver! Det er derfor et stort ønske at vinde et eksemplar af din flotte kogebog 🙂

 13. Hej Emma!
  Jeg har læst din blog igennem lang tid og bliver altid så inspireret af det, du laver. Det er derfor et stort ønske at vinde din flotte kogebog 🙂

 14. Jeg vil gerne vinde denne skønne kogebog til mig selv, jeg kunne godt bruge noget inspiration til sunde salater og tilbehør til aftensmaden eller frokost, da jeg gerne vil spise lidt sundere efter julen. 🙂

 15. Jeg er vild med din blog og vild med at lave alverdens grøntsager i køkkenet på et utal af måde, hvorfor ny inspiration altid er lækkert!

 16. jeg vil gerne selv have den da jeg er i gang med et større vægttab (30 kg so far 16 to go) og det ville være fantastisk med lidt ekstra inspiration til nogle sunde lækre ting til det sidste skub 🙂

 17. Jeg ville blive rigtig glad for at vinde din smukke kogebog. Jeg får generelt rigtig meget inspiration fra din blog men hænger desværre meget i den gamle kedelige blandede salat. Det ville være skønt at kunne glæde familien med lækre salater.

 18. Jeg har blandret grundigt i din bog i boghandlen og læser fast din blog, Emma, men hvis jeg vandt din lækre kogebog, sætter du mig i et dilemma: Min mor fortjener den helt sikkert i gave, da mor altid er den bedste, men jeg ville elske også selv at have den. Løsningen her bliver, at betænksomhed og kærlighed vinder (især i hjerternes fest): Min mor ville få bogen i gave, og jeg selv hoster op fra min knap så voluminøse SU-pung.

 19. Lånte din bog på biblioteket fornylig, og blev så imponeret! Så jeg krydser fingre for at vinde den som en tidlig julegave til mig selv (som mine forældre og søster selvfølgelig også ville få glæde af når jeg skal teste opskrifter ;-))

 20. Jeg har (endnu) ikke bogen, men hvis jeg skulle gå hen og vinde, så ville jeg give den til min kæreste, som bor i Århus og elsker sund mad. Så har jeg jo også en ekstra grund til at komme at besøge ham 😉

 21. Jeg ville elsker at vinde bogen til mig selv. Mangler tit inspiration til at bruge grøntsager på nye og lækre måder, ender tit med at lave de samme 5-6 slags tilbehør fordi jeg ved de virker. Og så er bogen bare så fin at se på. Det betyder bare meget at det visuelle er i orden når man kigger i kogebøger. 🙂

 22. Jeg ville elske at vinde din fine kogebog. Jeg ønskede mig den i fødselsdagsgave her i november, men fik den ikke 🙂

 23. Min mor og jeg kiggede på din kogebog sidste weekend, og hun syntes bare, at den var så fin. Jeg ville så gerne kunne give hende den i julegave (Jeg er dog også selv ret lun på den haha)

 24. Jeg har ikke din bog, men vil rigtig gerne vinde den! Jeg elsker salater og grøntsager, så tænker det lige er en kogebog for mig. 🙂

 25. Jeg ville elske at vinde din smukke bog! Jeg har den på min egen ønskeseddel, men hvis jeg vandt, ville jeg give den til min mor, der netop godt kunne bruge lidt inspiration til nogle lidt mere lækre salater end den med iceberg

 26. Travlhed har gjort, at jeg er kommet ud af en god rytme med at lave mad. Det blir kedeligt, nemt – hvad der lige er i køleskabet aftensmad. Jeg har brug for et ordentlig spart indpiration!!

 27. Jeg vil gerne vinde den til mig selv. Jeg elsker salater, dem jeg selv laver er bare ofte uinspirerende og så endernes med at købe i dyre domme i kantinen på jobbet istedet. Så håber jeg vinder så jeg give madpakken et pift 😉

 28. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen til min kæreste. Han er et ørn i et køkken, men kan som mange andre løbe tør for inspiration. Så jeg ville give ham den som en inspirationskilde til det sunde tilbehør 🙂

 29. Jeg kunne godt tænke mig at vinde bogen, selvom den allerede er annonceret som et julegaveønske til min familie. Jeg tror, at den kunne blive en god hjælp, til når jeg om ikke så lang tid skal flytte hjemmefra og stå for alt madlavning selv. Hihi

 30. Jeg ville elske at forære din skønne kogebog til min kæreste. Han elsker i forvejen at lave (og spise) din lækre mexitærte og dine boghvedegnocchi med svampesovs, og jeg er sikker på, at dine salater også vil være vindere hos ham! 🙂 (Han er forøvrigt meget glad for at lave mad :-))

 31. Ej, Emma, den ville jeg elske at vinde! Jeg bliver altid så sindssygt inspireret af dine opskrifter, og samlet i en bog kan det ikke være andet end en fest at skulle sammensætte et måltid mad!

 32. Jeg vil gerne give min mor kogebogen, simpelthen fordi hun er den sejeste i verden. Hun blev ramt af en hjerneblødning i starten af året, og har kæmpet sig igennem et langt rehabiliteringsforløb på 8 måneder, og er nu endelig hjemme igen. Bogen vil derfor være med til, at lette hendes hverdag, så hun “bare” kan finde opskrifterne der i 🙂

 33. Hej Emma 🙂 Opskrifterne ser jo alt for lækre ud! Min kæreste og jeg flytter sammen til januar (faktisk Aarhus Ø!), og jeg vil derfor gerne vinde din kogebog, så jeg kan lave den lækre mad til ham og gæster. Krydser fingre for, at jeg er den heldige!!

 34. Hej Emma 🙂 Opskrifterne ser jo alt for lækre ud! Min kæreste og jeg flytter sammen til januar (faktisk Aarhus Ø!), og jeg vil derfor rigtig gerne have din kogebog, så jeg kan lave maden til ham og gæster. Krydser fingre for, at jeg er den heldige!!

 35. Hej Emma. Jeg ville elske at vinde et eksemplar. Bliver altid så inspireret af dine lækre opskrifter på bloggen, så kogebogen vil helt sikkert også blive et hit herhjemme hos mig 🙂

 36. Måske er det lidt egoistisk, men jeg ville altså bare have den til mig selv. Den ser ud til at have så mange lækre opskrifter, som jeg gerne vil afprøve til mig selv og mine gæster i forbindelse med min fødselsdag d. 11. december. 🙂

 37. Jeg vil rigtig gerne vinde bogen, da jeg er alt for dårlig til at lave rigtige måltider, og jeg tror dine opskrifter vil give mig det skub jeg har brug for 🙂

 38. Vil gerne give den til min skønneste mor. Hun har været en kæmpe støtte for mig gennem min stressrelateret depression, og nu vil jeg gerne forkæle hende som tak. Ikke fordi en kogebog nogensinde vil være nok, men den vil være et godt skridt på vej.

 39. Jeg kan rigtig godt lide at lave sund mad med masser af grøntsager, men kan til tider føle mig lidt u-inspireret, og ejer ikke rigtig nogen gode kogebøger. Jeg syntes simpelthen din kogebog er den mest indbydende og flotte jeg længe har set, ligesom alle de opskrifter du har på din blog. Så det ville super skønt, at vinde en kogebog med massere af opskrifter, som jeg kan lave derhjemme! 🙂 Så jeg krydser fingre for, at vinde bogen til mig og min familie!…

 40. Hej Emma
  Jeg har allerede din kogebog og er rigtig glad for den. Den er den første, som jeg finder frem fra hylden, når jeg mangler inspiration til aftensmaden – og jeg glæder mig meget til den nye bliver udgivet
  Jeg vil rigtig gerne vinde et eksemplar til min søde kusine i julegaver, hun elsker at lave mad og prøve nye spændende retter og det er første gang vores familier skal holde jul sammen, så det bliver helt specielt og jeg vil elske at kunne forkæle lidt ekstra ❤️
  Held og lykke med den nye koge bog og kalenderen!

 41. Hej Emma
  Jeg har allerede din kogebog og er rigtig glad for den. Den er den første, som jeg finder frem fra hylden, når jeg mangler inspiration til aftensmaden – og jeg glæder mig meget til den nye bliver udgivet
  Jeg vil rigtig gerne vinde et eksemplar til min søde kusine i julegaver, hun elsker at lave mad og prøve nye spændende retter og det er første gang vores familier skal holde jul sammen, så det bliver helt specielt og jeg vil elske at kunne forkæle lidt ekstra ❤️
  Held og lykke med den nye kogebog og kalenderen!

 42. Jeg ønsker mig din bog, fordi jeg er vilde med alle de opskrifter du har her på bloggen. Jeg har prøvet maaaange af dem, og kan ikke få nok. Jeg vil have mere 🙂 Din luksus-lakse-salat er blevet en fast weekendting herhjemme f.eks.

 43. Jeg vil super gerne have den (til mig selv – og kæresten), fordi det er skønt med inspiration, og så er det bare fedt at det kommer fra dig! Jeg spiser vegansk, så salaterne er lige til mig – kæresten er dog pretty much altædende, og det ville være spændende med gode,, nye opskrifter!

 44. Jeg ejer ikke selv din kogebog, men den lyder helt fantastisk, så hvis jeg skulle vinde den ville jeg give den til min veninde der er vegetar, men som godt kan have lidt svært ved at “leve som en god vegetar” og det tror jeg dine salater vil kunne hjælpe til!

 45. Jeg er netop flyttet i en lejlighed for mig selv, og har derfor planer om at invitere mine veninder over ofte på lækker mad. Her vil denne bog give mig de perfekte retter at servere for mine søde piger ❤️

 46. Jeg vil virkelig gerne vinde din fine kogebog, da jeg nyder at lave mad- især nye retter, jeg kaster mig ud i. Din bog ser ud til at være med en masse lækre billeder, som jeg sætter stor pris på ved en kogebog. Jeg håber, jeg er så heldig at vinde den, så lover jeg i hvert fald, at den ikke bare får lov at stå på hylden 😉

 47. Jeg er vild med salater, men ikke altid lige kreativ, så jeg ønsker mig din fine kogebog. Jeg krydser fingre! Under alle omstændigheder står den i hvert fald på ønskesedlen. 🙂

 48. Jeg er virkelig ikke særlig opfindsom når det kommer til mad, og slet ikke sundt mad. Jeg ville elske at bruge din bog som en kickstart til både min fantasi, men også en sundere livstil. Den ville aldrig bare komme til at stå og samle støv – det er den da også alt for fin til!

 49. Jeg vil super gerne vinde kogebogen til min mor, da hun ofte føler sig lidt på udebane med hensyn til at finde på forskellige salater, og ender derfor som regel med en oldschool iceberg salat 🙂 Hun vil simpelthen blive så glad for din fine kogebog!

 50. Jeg håber at vinde den, da den ser super god ud. Det virker til at den vil kunne give meget inspiration i hverdagen til lækker mad 🙂

 51. jeg er allerede vild med dine opskrifter på bloggen, og vil elske at gå igang med en rigtig kogebog ved min side! Krydser fingre for jeg bliver den heldig. God jul!

 52. Åh, mums! Din bog ser så appetitlig ud, det må du næsten også have fået at vide!
  Jeg ville elske at kunne lette madlavningen med min kæreste, som er blevet lidt mere kompliceret efter jeg er blevet uinteresseret i kød. Der ser ud til at være så mange lækre salater, der fylder lidt mere end hvad min modpart ind imellem kan finde på som tilbehør 😉 Så sejt gået med de bøger, glæder mig til de næste!

 53. Med en enorm kærlighed for æstestik, friske, lækre råvarer, masser af grøntsager(er selv helt vegetar), spændende smagskombinationer og at finde glædesstunder i køkkenet, synes det bare at være det helt oplagte gaveønske. Sidste jul ønskede jeg mig fem kogebøger, men tror, denne får lov at stå alene på ønskesedlen i år.
  Du er simpelthen så sej, skøn, smuk og inspirerende Emma – og en ren fryd at følge 🙂

 54. Jeg bor i Hong Kong indtil jul i forbindelse med mit studie, og skal bruge foråret på at skrive speciale. Da jeg er så heldig at kunne flytte tilbage til mine forældre efter 4 år i egen lejlighed, ville jeg rigtig gerne forkæle dem med lækker aftensmad, når de kommer hjem fra arbejde. Og der ville din kogebog jo være helt perfekt! (:
  http://cammi.dk

 55. Ville elske at vinde den, fordi vi herhjemme rigtig gerne vil spise mere salat og grønt i hverdagen. Det ville bare være nemmere med din fine bog som inspirationskilde 🙂

 56. Jeg har din skønne kogebog og er meget glad for den!
  Jeg ville elske at give den i julegave til min søde veninde, Asta, fordi hun altid er god til at give mig inspiration til vegetariske retter – og jeg vil gerne give inspiration tilbage i form af din fine kogebog. 🙂

 57. Jeg har hørt så godt om den og min veninde lavede bønnebrownien som jo bare er heeeelt fantastisk. Jeg tror aldrig jeg har spist noget, som er så tæt på kage konsistens.
  Krydser fingre<3 god jul.

 58. Denne bog har stået lang tid på min ønskeseddel, men jeg har ike været så heldig at få den endnu. Derfor vil jeg gerne vinde din lækre kogebog 🙂

 59. Jeg har desværre ikke bogen, men lånte den på biblioteket i sommers, hvor den gjorde stor lykke!
  Hvis jeg vinder, vil jeg give bogen til min mor.Hun er pisse sej, men også pisse travl og stresset, og jeg ved, at hun mangler inspiration til mad, hvorfor hun tit ender med ‘bolle m. ost’ til aften.

 60. Jeg har haft stor succes med dine opskrifter fra bloggen, og jeg har længe haft din fine kogebog i kikkerten. Derfor ville jeg elske at vinde den, så jeg kan prøve mange flere opskrifter fra dit hyggelige univers 🙂

 61. Jeg ville da egentlig gerne give bogen til mig selv:) Jeg kan allerede forestille mig hvordan jeg ville nyde at sidde og kigge i den, men et krus varm te i hånden – lidt selv-forkælelse.
  P.s. Tak for dig, du bringer altid glæde ind i min stue, når dit smilende ansigt dukker op i en video:)

 62. Jeg har selv kogebogen og er så glad for den! Min lillesøster er meget jaloux og ønsker sig den, så det vil være perfekt at vinde et eksemplar til hende 🙂

 63. Den ser helt vildt lækker ud! Dejligt med en video, hvor du forklarer hvorledes den er bygget op – det er faktisk først gået op for mig nu. Jeg vil virkelig gerne vinde den! Konceptet virker ret genialt 😉

 64. Åh. Efter at have fået et lille kig i bogen, har jeg endnu mere lyst til at eje den! Ja, jeg er simpelthen så ego, at jeg virkelig gerne selv vil have den. Både fordi den simpelthen ser så fin ud, og som et lille påskud til min kæreste om, at vi skal spise lidt sundere 😉

 65. Jeg har en kæreste der er enorm god i et køkken, så mon ikke en ekstra adventsgave ville gøre ham glad og give inspiration til at lave endnu mere lækkert mad (til mig) 😉

 66. En ting der er øverst på min ønskeliste er din kogebog! Har ønsket mig den i virkelig lang tid og det kunne være det så lækkert at få en ekstra julegave fra dig. Din blog er inspirerende, personlig og så fantastisk at læse. Så jeg er 110% sikker på, at din kogebog er lige så inspirerende og fantastisk! Jeg ville elske, at kunne hive bogen ned fra hylden og bruge nogle opskrifter i den travle hverdag! Krydser fingre!

 67. Ej hvor er du bare sød og køn Emma! Bogen står også allerede på min ønskeliste, så jeg håber virkelig jeg vinder den! 😀

 68. Ihh din bog er så fin. jeg ville helt klart give den til min svigermor, for hun er altid så sød til at lave nogle middage til os, når vi er pressede i hverdagen. og så elsker hun at prøve nye opskrifter af 🙂

 69. Jeg vil sindsygt gerne vinde kogebogen til mig selv 🙂 Jeg har flere gange lavet mad efter opskrifterne på din blog og ville super gerne have en bog fyldt med dine kokkerier 🙂

 70. Jeg vil rigtig gerne vinde kogebogen (som forøvrigt også er skrevet på ønskelisten). Vi forsøger at spise lidt mindre kød herhjemme og derfor kunne det være rart med inspiration til at bruge flere grøntsager i madlavningen.

 71. Kære Emma,
  Jeg ønsker mig bogen til me, myself and I! En veninde har den, og jeg er solgt. Glædelig på forhånd jul 🙂

 72. Jeg vil gerne vinde denne smukke kogebog, så jeg kan få inspiration til min madlavning som nyligt flyttethjemmefra og studerende. Selvom man er studerende vil man nemlig stadig gerne prioritere skønne salater og vidunderligt tilbehør ! 😉

 73. Jeg ville blive så glad for at vinde din fine kogebog, da jeg er helt fascineret af din underskønne og checkede blog, da jeg virkelig ser mig selv i meget af det indhold du deler herinde og på den måde kan relatere til meget af det, hvilket er vildt givende. Er super inspireret af din personlige skrivestil og udtryksform, og den er allerede blandt mine favoritter efter at have “opdaget” din blog for blot få uger siden, og det her spændende univers du har skabt dig!
  Så tusinde tak for en fantastisk blogfavorit, og selv om det er en udtømt kliché, så keep up the good work! Flere personligheder som dig, tak 😉

 74. Hej fine Emma. Hvis jeg vinder, skal min dejlige kommende mand, have din skønne kogebog. For mindre end et år soden, spiste han INGEN frugt eller grøntsager (bortset fra kartofler selvfølgelig), så det var virkelig en udfordring at lave mad, da jeg selv spiser alt. Han påstod at han ikke kunne lide frugt og grønt, og nægtede at smage på det særligt pga. konsistensen. Pludselig fra den ene dag til den anden, blev han ramt at en sundheds-pil, og spiser nu ALT. Han er så god til at eksperimentere i køkkenet, og laver altid lækker mad, men ofte er det ret ens, så det ville være så dejligt, at give ham din kogebog, så han kan få en masse ny inspirativ (som selvfølgelig også kommer mig til gode). Jeg har før brugt flere af dine opskrifter og de hitter virkelig! Du er så dygtig og inspirerende! Krydser fingre for at jeg vinder 🙂 Kh Lise-Lotte

 75. Jeg vil gerne vinde kogebogen til min solstråle af en søster, der har droppet ud af studiet, for at komme tættere på hendes drøm og starter derfor nyt job her i december. Hun er sej og fortjener en skøn kogebog 🙂

 76. Det ville være så dejligt at vinde bogen til min kæreste, som ofte klager over, at han mangler inspiration til hvad vi skal spise 🙂 (Og så der en ekstra motivation for at få ham til at lave mad til os ;-))

 77. Den vil jeg enorm gerne vinde. Har lånt den på biblioteket og fandt så meget inspiration i den. Elsker dine “hints” omkring råvarer og de flotte billeder.

 78. Jeg kan allerede smage de skønne retter og høre lyden af sprøde lækre salater. Jeg håber meget at jeg vinder din fantastiske bog.

 79. Bogen står allerede på min ønskeliste så det ville da være super skønt at vinde den! Jeg har allerede givet mig i kast med mange af dine opskrifter her på bloggen og det er nærmest uhyggelig så ens en “madstil” vi har. Dine opskrifter og din mad er bare lige mig og du inspirerer mig til at lave lækker mad til min familie og jeg! Tusind tak for en god blog!

 80. Jeg vil elske at vinde bogen! Har lånt den en (=flere gange) på biblioteket og selvom jeg er kræsen er der mange retter der inspirerer mig til at prøve nyt, hvilket er en stor cadeu til din bog! Så er jeg også elendig i et køkken og var jeg bedre ville jeg elske at kunne forkæle andre med hjemmelavet mad.

 81. Kære Emma,
  Jeg kunne så godt tænke mig at vinde din kogebog, da jeg synes godt om alle dine opskrifter på bloggen. Desværre har jeg ikke mulighed for selv at købe den, da der jo skal købes julegaver nu her, og det er en dyr affære, så jeg bliver nødt til at spare..:-( Men så kan jeg jo altid krydse fingre for, at jeg er så heldig at vinde denne konkurrence 🙂 Jeg er i hvert fald vild med din blog og dine madopskrifter og har fulgt dig siden bloggen startede for maaange år siden. Knus Michelle

 82. Jeg synes din bog ser ud til at være fyldt med gode opskrifter, og jeg har flere gange overvejet at gøre det. Nu står den på ønskelisten, men jeg ville da gerne vinde et eksemplar her!

 83. jeg er fan af din bog og jeg glææææder mig til din nye kommer. hvis jeg er så heldig at vinde skal bogen gå til mine søde veninde julie som elsker at lave mad ligesom mig. de sidste par gange hun har været på besøg har det stået på mad fra din bog og retterne er blevet rost til skyerne. hun er ligesom mig fan af mad der er lidt anderledes og lækkert. håber jeg er den heldige. der er ikke noget bedre end at kunne glæde andre.

Skriv en kommentar