70'er julestriber

_MG_5874
Glædelig 1. december folkens 🙂
Der var flere af jer, der spurgte ind til den kjole, jeg havde på i videoen, jeg postede 1. advent. Og det kan jeg godt forstå. Den er nemlig både så-så-så fin, lun, rar, festlig og julet samt tilpas 70’er-smart – hvilket jo skulle være så moderne 😉 Jeg er så småt hoppet med på retro-bølgen, der vist må siges at være en af denne sæsons største tendenser, og en af de trends, jeg leger med, er rullekraver. Jeg ved ikke, med jer, men jeg er fan!
_MG_5862
Kjolen er forresten fra H&M. Den kan vist ikke findes online, men den er stadig i butikkerne, hvor den kan blive din for cirka 350 kr (så vidt jeg husker). Jeg har allerede brugt den fine, guldstribede sag flere gange til hverdag, men jeg er sikker på, at den også kommer på til en af julens fester med høje hæle som på billederne her 🙂
_MG_5900

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Er blevet vanvittig forelsket i den her kjole nu og har været forbi utallige H&M men ingen held 🙁 Øv øv! Den er SIMPELTHEN så fin, både til hverdag og til fest!

  2. Ser super godt ud! Leder selv efter en – tror jeg skal have samme størrelse som dig. Hvilken størrelse har du på om man må spørge?

Skriv en kommentar