Blogger Beauty Favorites // Cecilie Stenfeldt

cecilie

1 Estée Lauder Douple Wear Foundation // 2 Ole Henriksen Micro Mini peel System // 3 Clean Warm Cotton
4 Beauté Pacifique Oil-free Moisturizer // 5 Clinique’s Acne Solution Clearing Concealer

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
I dag har jeg inviteret Cecilie Stenfeldt indenfor, så hun kan dele sine skønhedsfavoritter med os. Cecilie blogger til dagligt på CecilieStenfeldt.dk, om mode, skønhed og sin hverdag som 18-årig gymnasieelev. Hendes univers er så fint (ligesom hende selv), og er fyldt med smukke og inspirerende billeder. Hvis I er vild med alting tøset, vil jeg anbefale jer at kigge forbi 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar