Blogger Beauty Favorites // Mille

mille

Muji Aroma Diffuser // 2 Estee lauder Perfectly clean // 3 OPI Girl talk
Estee Lauder Bronze Goddess // 5 Stella Mc Cartney Stella parfume

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.
I dag har vi fået besøg af søde Mille, som vil dele sine skønhedsfavoritter med os. Mille er 31 år og bor her i skønne Århus. Hun er uddannet fra TEKO, arbejder som designer, og så blogger hun på HeltogAldeles.dk. Bloggen er det hyggeligste lille hjørne af internettet, fyldt med hverdagsglimt, kreativitet og en helt særlig ro. Jeg bliver altid glad, når jeg ser, at der venter et nyt indlæg fra Mille i mit feed, og jeg er glad for at kunne byde hende velkommen her i dag 🙂
 

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar