Blogger Beauty Favorites Special // Emma Martiny

emma

1 La Mer The Radiant Concealer // 2 Derma – 24H creme til tør hud  // 3 Benefit ChaCha Tint
Clean Cashmere Parfume //  Makiash Highligter + Bronzer

Som et indslag her på EmmaMartiny.dk, lader jeg hver uge forskellige bloggere dele deres “Beauty Favorites”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Find de tidligere udgaver af Blogger Beauty Favorites lige HER.

Dagens ‘blogger beauty favorites’ er lidt særligt, da jeg, i stedet for at invitere en anden blogger indenfor, har givet spalteplads til mig selv. Konceptet, der har kørt her på bloggen hver lørdag de sidste 12 måneder, stopper nemlig i det nye år, og derfor vil jeg slå en fin, lille sløjfe på blog-føljetonen ved først at dele mine egne all-time skønhedsfavoritter i denne uge, og derefter give jer det helt store grand finale-overblik ugen efter.

I stedet for skønhedsfavoritterne, gør jeg plads til noget nyt og spændende. Og her mener jeg “spændende” som i SPÆNDENDE. Nøj(!) hvor jeg glæder mig til at dele det med jer. Måske I allerede kan gætte, hvad jeg går og brygger på?

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Søde Emma!
    Din blog er den mest inspirerende jeg har læst og jeg følger fast med. Du virker som en helt fantastisk og overskudsagtig person! 🙂
    Kan du lave en video/indlæg med din makeupsamling og ikke mindst om hvordan du opbevarer din makeup? 🙂
    http://signechristensen.blogspot.dk

  2. Jeg har været på jagt efter en god ansigtscreme, og jeg tænker, at jeg vil prøve den fra Derma – hvis den er så god, som du siger og samtidig budgetvenlig, så kan man næsten ikke lade være 🙂
    Ved du, hvilken fysisk butik man kan købe den i i Aarhus? Derma produkterne er jo i mange supermarkeder, men jeg er ikke lige stødt på dette specifikke produkt.

Skriv en kommentar