Instagram lately #december

collage4{ Jeg fejrede jul med familien, bundede en masse kaffekopper – både alene foran computeren og med godt selskab }

collage2
{ Min fødselsdagsweekend bestod af morgenmad i Skive, besøg i Den Gamle By samt tapas og vino }

collage{ Jeg havde min sidste uge i KBH og pyntede lejligheden i Århus med julelir }

Så er det blevet tid til at kigge tilbage på min december igennem diverse instragramfiltre. Denne gang vil jeg forsøge at gøre det kort, for i morgen kommer der den helt store ‘nytårstale’ på bloggen. Inden da skal vi dog lige have årets sidste måned med i svinget. Hvis I har lyst til at læse om mit 2015, måned for måned, kan I klikke forbi HER, hvor I kan finde alle instagram lately-indlæggene 🙂

December har været enormt begivenhedsrig, men også rigtig rar og god. Som jeg nævnte i videoen i går, har jeg været på farten det meste af måneden. Først med et par fulde uger i København, med julefrokoster, venindemiddage og de sidste dage af min praktik på forlaget. Så med en uges kogebogs-korrektur hos mine forældre, hvor jeg fik rettet og sendt min næste bog videre til min redaktør. Og tilsidst med juledagene tilbage i Skive og på mine bedsteforældres gård på Mors. Indimellem alt dette har jeg haft fødselsdag (en utrolig skøn en af slagsen), haft besøg af min søster, julehygget med nogle søde piwer i Århus samt arbejdet en helt masse bag skærmen, så jeg kunne gå på juleferie med god samvittighed.
Her mellem jul og nytår har tempoet været et lidt andet. Langsomt og med tid til at koble mere af end normalt. Årets sidste uge er altid lidt særlig, synes jeg. Fyldt med sofatid, familiedage og reflektion men også en smule sørgmod, fordi julen er ovre, og kolde, mørke Januar venter. Uden julelys og pebernødder, men med hverdag, fornuft og disciplin. Dén vogn vil jeg gerne undgå at hoppe med på… Måske man kan få glögg og bridgeblanding til nedsat pris i januar?
I dag fejrer vi, Simon og jeg that is, nytårs på Samsø i et sommerhus med en flok gode venner. Jeg håber, at I får en helt fantastisk aften, hvad end den står på mægtig fest med glitter en masse eller nattøj og sushi under dynen. Vores aften bliver nok et dejlig sted lige midt imellem. Rigtig godt nytår <3

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Jeg synes din nye kjole fra Ganni er så pæn, og jeg overvejer at købe den? Hvordan syns du den er størrelsesmæssigt? Den er nemlig udsolgt i str S, som jeg ellers ville have valgt…
    Rigtig godt nytår til dig! Lyder hyggeligt med venner og sommerhus!

Skriv en kommentar