Verdens bedste…

PC270516
PC270575
Goooodmorgen 🙂
Jeg er så småt på vej ud af døren til en morgenmads-/arbejdsdate med verdens sødeste Mette, men inden da, vil jeg lige vise jer de her billeder, verdens fineste Mia tog inden et hyggeligt besøg på kaffelækre LaCabra. Og ja, jeg har ret mange af verdens beste i mit liv – undskyld alt det sukkersøde – men sommetider føler jeg mig altså som verdens heldigste 😉
PC270554 PC270571
Grunden til, at jeg fik Mia til at agere min Instagram Wifey, var, at jeg ville vise jer min nye kjole. Ren Ganni-kærlighed <3 Jeg fik den smukke, smukke sag af Simon i fødselsdagsgave, og han skal altså have et kæmpe klap på skulderen for at fatte en hentydning. NØJ, hvor er jeg glad for den 🙂
PC270616 PC270589
Hav en rigtig skøn tirsdag alle sammen – hvad enten det er en ferie- eller hverdag, eller lidt en blanding som min. Jeg kigger forbi senere med nogle lækre forslag til nytårsforretten, så sving gerne omkring bloggen igen om nogle timer 🙂

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det nogle helt igennem skønne billeder af dig! Sikke du stråler og smiler helt op til ørerne. Det kan man da kun blive glad af! Må du få verdens bedste dag – apropos 😀

  2. Hvor ser du godt ud, altid!! Du er virkelig smuk Emma, nyder at følge din blog.
    Hvor er din fede bikerjakke fra?

Skriv en kommentar