Video: Favoritter #December

Skærmbillede-2015-12-28-kl.-09.43.35
Så er det sørme allerde blevet tid til årets sidste favoritvideo! December er gået alt for stærkt, hvis I spørger mig, men nu gør det ikke så meget, nu hvor nytår titter frem lige rundt om hjørnet.
Jeg har snart delt mine månedlige favoritter med jer i videoform i… 2 år?! Og jeg tænkte, det var på tide lige at tjekke ind med jer og høre, om det er et noget, I holder af, og som I gerne vil, jeg skal blive ved med at dyrke her på bloggen i 2016. Let me know i kommentarfeltet. I ved, at jeg lytter til jer, så råb endelig op, hvis I har en mening 🙂


{ Nævnt i videoen }
Rimmel Santa Rose
LaMer Concealer (mit indlæg her)
Depend neglelaksfjerner
Gannikjole
Maison Scotch kjole (på tilbud!)
Olympus PEN e-pl7 kamera
45 mm 1:1.8 obejtiv
Yeti mikrofon
Soundcloud musik:
– Galimatias
– Petit Biscuit
– Kalm Sounds

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma.
  Jeg kan rigtigt godt lide dine videoer med favoritter og ser dem altid.
  Glæder mig meget til at høre resultatet af dine podcasts – det synes jeg er virkeligt sejt, du springer ud i. Og thumps up til både objektiv og mikrofon som favorit – måske man selv kan få brug for det en dag 🙂
  Rigtigt godt nytår!

 2. kan virkelig godt lige denne form, det er lidt mere hyggeligt nogle gange at kunne se med i videoform. og så er der altid noget nyt i favorit videoerne som lige skal tjekkes ud efterfølgende.
  Frejjack.blogspot.dk

 3. Jeg bliver altid ekstra glad, når jeg ser, der er video på bloggen. Jeg er vild med favoritvideoerne – jeg synes både man får en fornemmelse af dig i de videoer og bliver præsenteret for noget, man måske selv vil tjekke op på. Du virker så sød, lige til og inspirerende, så bliv endelig ved, hvis du selv synes det er fedt. Tak for den skønneste blog! Og rigtig godt nytår, Emma.

 4. Jeg er meget glad for månedens favoritter – de er et hyggeligt fast indslag. Og så er jeg vild med podcast-teaseren!

 5. Jeg kan også godt lide videoerne!
  Nu har du jo arbejdet der, så du har nok styr på det, men er det seriøst sådan, man udtaler Sephora? 😀 Det lyder helt forskellige fra det, jeg altid har sagt, jeg plejer at sige det sådan lidt american-agtigt.

 6. Jeg vil savne videoerne, hvis de forsvandt, så lad dem endelig blive! 😀 Og flere videoer om alt mulig andet også 😉
  Godt nytår, seje!

 7. Hej Emma!
  Jeg er glad for favoritvideoerne, det er altid hyggeligt at følge med i. Jeg glæder mig meget til dit podcast!
  Godt nytår

 8. Hej Emma.
  Favorit video indlæggene er mine yndlings indlæg! Ikke bare på din blog men blandt alle de blogs jeg læser. Jeg bliver altid (lidt for) glad når jeg en morgen ser det er lagt op og stornyder at sidde og se den til min morgenkaffe, så du må endelig ikke stoppe! 😀 det er virkelig et højdepunkt på måneden, sådan blogmæssigt. :p godt nytår!

 9. Jeg bliver altid lidt ekstra glad, når jeg ser, der er uploaded en video. Det er en meget fin og hyggelig måde at opleve på 🙂 Jeg glæder mig til podcastene, der er et helt vildt fint medie – især, når hverdagene ofte er på farten.

 10. Det lyder spændende med podcast, glæder mig til at høre mere til det.Og jeg ser i øvrigt altid dine favoritvideoer, de er så hyggelige og inspirerende!
  Jeg er efterhånden overbevist om, at mit magasin-gavekort skal gå til lidt luksus i form af La Mer concealeren, men er i tvivl om farven, mener jeg har hørt at den mørke er ret lys?
  Ved ikke om jeg tør bestille over nettet uden at prøve den først. Bare ærgerligt, at det forhandles så få steder.

 11. Mere, vil ha’ mere! Er tosset med dine videoer. Det er ikke altid jeg selv mangler/kan bruge tipsene, men det er altid så hyggeligt at se dig på video.
  Og så vil jeg lige høre: Hvilken farve har du La Mer-concealeren i? Jeg tror, jeg må ud og investere. Heller ikke dårligt, når der nu er tilbud på den 😉
  Kæmpe godt nytår til dig, Emma. Glæder mig til at følge dig i det nye år også (og din podcast – spændende!)!

  1. Hej du og undskyld det sene svar 🙂 jeg bruger selv den mørkeste farve af concealeren, altså “dark”, og det vil jeg tro, de fleste skal have 🙂

 12. Hej søde Emma,
  Jeg synes helt sikkert at du skal blive ved med at lave disse videoer, de er super inspirerende 🙂 generelt er alle dine videoer rigtig hyggelige at sidde og se ❤️

Skriv en kommentar