Video: Julenegle-look + give-away // 3. advent

PC070236
I dag er det min fødselsdag! 22 år! HURRA 🙂 Jeg skal fejre dagen med Simon og min familie og vil forsøge at holde computerfri, men inden da har jeg lige et lille, hyggeligt hængeparti her på bloggen – jeg er jo ikke den eneste, der skal have gaver i dag, ved I 😉
PC070237
I denne uges advent-video viser jeg jer, hvordan I kan lave et simpel men ultra fint neglelook med tre af de mest julede farver, jeg kender til: Grøn, guld og rød 🙂 Jeg bruger Depends 7Day lakker, da det uden diskussion er mine absolut favorit-neglelakker, og en af jer har mulighed for at vinde produkterne, så I kan gøre mig kunsten efter.


{ Nævnte produkter }
Depend 7Day Hybrid Polish starter kit
Depend 7Day neglelak (grøn)
Depend 7Day neglelak (guld)
Depend 7Day neglelak (rød)
{ Give-away }
Vil du vinde en ekstra julegave? Skriv en kommentar til dette indlæg, og deltag i konkurrencen om alle produkter brugt i videoen.
{ Vinder af sidste uges give-away }
De heldige vindere af sidste uges give-away blev Signe L (1. præmie) og Nicoline (2. præmie). Tillykke! Jeg har sendt jer en mail 🙂

100 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Super søde negle 😉
  Ville være lækkert at vinde, da mine negle er tynde og skrøbelige. Har derfor næsten aldrig normal neglelak på . Perfekt til jule/nytårs neglene 😉

 2. Virkelig skøn video, Emma! Jeg får helt lyst til selv at eksperimentere lidt med neglelakker. Jeg har dog lige en eksamensopgave, der skal være færdig, inden jeg begiver mig ud i den slags fritidssysler, så det må blive efter jul 😉 Det ville være virkelig skønt at vinde de produkter, du har brugt!
  Og tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du får en rigtig god decembersøndag! 🙂

 3. Tillykke med fødselsdagen! 🙂
  Virkelig en fin negle-guide- den vil jeg bestemt forsøge at gøre dig kunsten efter til juleaften og nytår! Og så kunne det jo være lækkert at vinde produkterne 😉

 4. Juhu!! Kæmpe tillykke med fødselsdagen, fine Emma! Og glædelig 3. søndag i advent. Jeg gad mega gerne vinde, så jeg kan lave flotte julenegle. Ha’ en fantastisk dag!

 5. Sikke fine negle 😀
  Stort tillykke med dagen! Jeg håber du nyder den i fulde drag med dine nærmeste. Det har du fuldt fortjent og sikke meget du har opnået på dine kun 22 år. 😀

 6. Skøøøn video – Du er så inspirerende og det ville da være en perfekt ekstra julegave! <3 🙂
  Tillykke med fødselsdagen! 🙂

 7. AJ hvor er de smukke!!! De tre farver kommer straks på ønskelisten (håber ikke alle har købt gaver til mig endnu, hehe)

 8. Jeg går altdi med neglelak, og er derfor også stort set altdi på kig efter nye fine farver. Jeg har hørt godt om depends 7 days, men har endnu ikke fået dem afprøvet selv. Så det kunne da være lækkert at vinde denne præmie:)

 9. Virkelig fine negle, perfekte til de mange julefrokoster 🙂 – Tillykke med dagen, håber du bliver fejret på bedste vis 🙂

 10. Elsker at eksperimentere med forskellige farver og mønstre på neglene, det er så fint! Kunne være lækkert med nogle nye farver, jeg krydser fingre:-)

 11. Hvor er de søde neglene og er vild med din ring.
  Jeg har ikke fået planlagt juleneglene endnu. Er lige lidt bagud, men julen venter nok ikke på mig #stress

Skriv en kommentar