Video: Makeup-pensel-guide + give-away // 4. advent

PC190026
Glædelig 4. advent folksens 🙂 Hold nu op, hvor er det december bare fløjet forbi! Lige om lidt er det juleaften, og vi er allerede nået til sidste video og give-away i min lille advents-serie.


I dagens video deler jeg alt det vigtigste, der er at vide, om makeup-pensler. Hvilke, du har brug for. Hvilke pensler, du skal bruge til hvilke formål. Hvordan du gør dem rene. Og hvordan du kender forskel på en god og dårlig makeup-pensel. Det er alt sammen noget, jeg har modtaget rigtig mange spørgsmål om de sidste år, og derfor tænkte jeg, det ville være oplagt at få svaret på dem alle én gang for alle. Forhåbentlig vil I synes, I får de svar og gode råd med på vejen, som I har brug for 🙂
PC190040
{ Nævnte produkter }
Youngblood Professional Mini Brush Set
Urtekram Children Shampoo

{ Give-away }
Vil du vinde en ekstra julegave? Skriv en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver, hvilke 2 makeup-pensler fra Youngblood, du gerne vil vinde. Se alle penslerne her.  
{ Vinder af sidste uges give-away }
Den heldige vinder af sidste uges give-away blev Lisa Hansen. Tillykke! Jeg har sendt dig en mail 🙂

115 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. ej det er den perfekte give away for mig. Jeg har lige købt nye make up produkter men besidder ikke penslerne til at påfører det rigtigt, så endnu ikke fået det anvendt 🙁 jeg kunne virkelig godt bruge deres powder Brush samt deres super blush Brush 😀

 2. Den til foundation og den til contour, ville fuldende min samling 🙂 super lækker giveaway med kvalitetsprodukter! Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldig e

 3. Jeg kunne virkelig godt bruge en ny blush brush (den gamle har fældet i årevis), og en ny powder brush. Virkelig lækker give away! Har længe ønsket mig at prøve Youngbloods pensler af 🙂
  God 4. søndag i advent!

 4. Ej, det er lige hvad jeg mangler. Efter at have set dine make-up videoer kan jeg se at jeg mangler lidt udstyr i min “makeup-garderobe”. Jeg kunne rigtig godt bruge en contour blush brush og concealer brush.
  Rigtig god jul til dig også og tak for dine fine videoer 🙂
  P.s. Jeg tror ikke linket til hvor man kan se alle penslerne virker.

 5. Åh, jeg ønsker mig virkelig super powder brush og blush brush. Mine pensler trænger i den grad til en udskiftning 🙂

 6. Jeg kan desværre ikke få linket til at virke, men den anden du nævner til foundation og contourbørsten ville jeg elske!
  God søndag til dig! 🙂

 7. Lækker giveaway! Eyeshadow Brush og Contour blush brush kunne være gode tilføjelser til min lille, men voksende samling 🙂

 8. Uh jeg kunne virkelig godt bruge et par nye pensler!
  Super powder brush og concealer brush – hav en dejlig jul 🙂
  Kh Anna

 9. Jeg kunne virkelig godt bruge denne: Youngblood Natural Hair Ultimate Foundation Brush. Den ser utrolig lækker ud, og er lige hvad jeg mangler. Derudover mangler jeg også denne: Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush til påføring af blush 🙂

 10. Hvis jeg bliver den heldige vinder, ville Jeg vælge ‘Large Kabuki Brush’ og ‘Ultimate Foundation Brush’. De har begge stået på min ønskeliste længe:-)

 11. Herligt med en forståelig guide! Jeg ville helt sikkert ønske mig youngbloods natual hair iltimate foundation brusk og deres concealer brush!

 12. Det er nogle gode præmier, du har fundet frem:-)Jeg kunne godt bruge en eyebrow pensel og super power brush. KH Signe

 13. Når først man har prøvet ordentlige makeup-børster, kan man ikke gå tilbage til de ikke-så-ordentlige 🙂
  Blush Brush står højt på ønskesedlen! Det gør en ny Eyeshadow Brush også, da jeg bruger øjenskygge hver dag 🙂

 14. Krydser fingre!
  Hvis jeg var så heldig ville jeg rigtig gerne vinde deres luxrious powder brush samt deres contour blush brush 🙂 God 4. søndag i advent!

 15. Den til at placere øjenskyggen og den til foundation, ville klart hjælpe på den lille samling jeg har af pensler 🙂 super lækker giveaway med kvalitetsprodukter!

 16. Sikke skøn en giveaway! Jeg har længe manglet et godt overblik over udvalget af børster, jeg har derfor virkelig glædet mig til denne video. Jeg kunne sådan bruge en Ultimate Foundation Brush samt en Contour Blush Brush 🙂

 17. Du rammer et ømt punkt med makeup-penslerne – jeg har de skønneste produkter fra blandt andre Youngblood, men jeg har aldrig prioriteret at investere i lækre pensler til at optimere resultatet! Derfor har jeg et særligt godt øje til disse par mirakel-magere:
  http://www.billigvoks.dk/youngblood/youngblood_natural_hair_ultimate_foundation_brush-10257.html
  http://www.billigvoks.dk/youngblood/youngblood_natural_hair_contour_blush_brush-10255.html
  <3
  Rigtig glædelig jul herfra
  /Mette

 18. Uhhh. Jeg ønsker mig den ultimative foundation børste og blush børsten 🙂
  PS. Super sød video. Dine video’er gør mig glad 🙂

 19. jeg kunne godt tænke mig en eyeshadow og en crease brush 🙂 jeg er ret ny i det med make-up så jeg mangler det helt basoc til en øjemakeup 🙂

 20. Læks! Jeg ville helt sikkert vælge contour blush brush og en ultimate foundation brush efter, at jeg har set din video med gode råd.

 21. Lækker giveaway:))
  Jeg kunne godt tænke mig Youngbloods contour blush brush og deres eyebrow brush, hvis det er mig der er så heldig at vinde!

 22. Lækker konkurrence!
  Jeg ville elske at vinde pudderbørsten og foundationbørsten. Jeg kan desværre ikke få linksene til at virke, men jeg håber, at jeg kan få lov til at deltage alligevel.. 🙂

 23. Jeg ville gerne vinde Natural hair ultimate foundation brush og Natural hair large kabuki brush. det ville være top for både min foundation og mineralpudder.
  Glædelig advent og god jul!

 24. Jeg trænger til en ny kabuki børste, og man kan altid bruge en ny til øjenskygge – den der Eye/Lip ser ud til at passe mine behov.

 25. Hej Emma Martiny
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde børsterne kaldet Youngblood Natural Hair Ultimate Foundation Brush og Youngblood Natural Hair Crease Brush
  Med venligste julehilsner Ann

 26. Ville elske at vinde deres Natural Hair Large Kabuki Brush, da jeg sværger til deres lækre, lækre mineralfoundation, men ikke selv har haft råd til at investere i børsten dertil. Derudover ville Luxurious Blush Brush sådan pynte i min makeuppung 🙂

 27. Jeg ville blive rigtig glad for at vinde en natural hair eyeshadow brush og en natural hair eye/lip brush. God jul til dig og tak for en skøn blog 🙂

 28. Mega fed give away!
  jeg ville elske at eje: youngblood luxurious powder brush og youngblood luxurious blush brush

 29. Jeg har for længe siden investeret i en foundation pensel – og hold da op en forskel en god pensel gør. Det var jeg egentlig slet ikke klar over, for jeg har bare brugt billige H&M pensler.
  Jeg ville så gerne vinde en concealer-pensel, da jeg stadig har svært ved få ‘nailet’ det. Jeg har stadig heller ikke fundet den perfekte eyeshadow pensel, så måske kunne Youngblood være vejen frem 🙂
  Jeg krydser fingre for at vinde denne lækre giveaway (og tak for råd om epilering – måske tør jeg nu)

 30. Tak for en god (og flot) video 🙂 Jeg ønsker mig de to forskellige pudderbørster – Natural hair super powder brush og Luxurious powder brush. Det er måske lidt sjovt, men jeg har ingen anstændige børster i den størrelse og bruger dem ellers gerne både til foundation, pudder og solskinspudder. De gode børster er desværre bare typisk dyrere end mit budget tillader.
  Glædelig jul 😀

 31. Endnu en lækker give away fra din hånd Emma og gode penselråd. Dem tror jeg da lige jeg vil prøve at efterleve lidt.. 😉
  – Jeg kunne godt tænke mig at få fingre i Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush og Youngblood Natural Hair Eye/Lip Brush.
  Go’ jul ! 🙂

 32. Sikke en lækker præmie. Jeg ville vælge luxurious retractable brush til at lægge den perfekte læbestift og natural hair crease brush til at få flotte øjne. Glædelig jul!

 33. Jeg ville blive ret glad for en liquid foundation brush og en super powder brush 🙂
  Glædelig jul til dig og dine!

 34. Jeg vil gerne vinde Young blood natural hair eyeshadow brush og Youngblood concealer brush. Så kunne jeg måske bliver lidt bedre til at lave flot øjenmakeup 🙂

 35. Youngblood Natural Hair Ultimate Foundation Brush og Youngblood Natural Hair Large Kabuki Brush måtte godt bo hjemme hos mig!

 36. Hvis jeg vandt ville jeg blive super glad for disse to børster:
  -Youngblood Natural Hair Eye/Lip Brush
  -Yongblood Natural Hair Super Powder Brush

 37. Hihi jeg ville da helt vind dette sæt
  http://www.billigvoks.dk/youngblood/youngblood_professional_mini_brush_set_6_stk.-10271.html
  Jeg mangler nemlig nærmest alle pensler da mine simpelthen har tabt det halve af hårene allerede og hver gang jeg bruger dem bliver jeg fuld af lange hår i hele ansigtet – og jeg har altså ikke lange hår i hele ansigtet- hihi
  Eller krydser jeg fingrer for
  http://www.billigvoks.dk/youngblood/youngblood_natural_hair_ultimate_foundation_brush-10257.html
  Og evt en god blender børste til øjenskygge

 38. Min kæreste har længe snakket om hun trængte til nye børster men det aner jeg ikke noget om så hvis jeg vinder må du vælge de lækreste til mig så bliver hun glad ☺️

Skriv en kommentar