Små ting fra nytår

PC310092{ Jeg var aftenens drinksmeister og biksede alt fra klassiske mojitos til ‘martiny speciale’ sammen }

PC310004{ Sims og jeg.. }

PC310012{.. 2 sek. efter }

PC310048
{ Ida og Theis’ stod for forretten: Blinis med laks og røgeostcreme }

PC311119{ Kathrine pyntede det smukkeste bord }

PC310088{ Mette have lavet det fineste spil (print det her) }

PC310056{ Damerne <3 }

PC310051{ Nytår og selfiestick går hånd i hånd }

PC301041{ Turisttur på øen i minibus }

PC311066{ En kold(!) men meget smuk tur til nordøen }

PC301051{ Kaffe i bussen i tusmørket }

PC300993{ Søde Ida <3 }

PC300988{ Den temmelig grå udsigt fra færgen }

Er I kommet godt ind i det nye år? Jeg er! Alle billederne ovenfor er fra vores lille nytårs-get-away til Samsø, hvor vi brugte små tre dage sammen med nogle af de sødeste mennesker, jeg kender. Med masser af spil, gåture, sightseeing på øen, kaffe fra termokande, høje grin, gode snakke og en festlig nytårsmiddag. Så-så skægt, så-så afslappende og så-så-så hyggeligt 🙂

I dag, den første mandag i 2016, er det for mange (mig selv inklusiv) ‘back to reality’ efter feriedagene mellem jul og nytår. Heldigvis tyder alt på, at min januar bliver top dollar – jeg skal skrive en praktik-rapport på studiet, men ellers er der ‘fri leg’ – men jeg synes alligevel, det var liiidt svært at komme ud af fjerene her til morgen. Tanken om at det blæser en halv pelikan, mens jeg bliver nødt til at løbe til yoga (lige om 5 minutter, faktisk), fordi min cykel er punkteret på begge hjul, hjalp ikke ligefrem… Men (beskeden mandagsbrok til side) jeg ved jo godt, at jeg kommer til at takke mig selv for det, når jeg om halvanden time er stukket godt igennem på alle leder og kanter, og kan gemme mig i ly i lejligheden resten af dagen med god samvittighed 🙂

Hav en rigtig rar dag alle sammen. Jeg håber, jeres mandag bliver god!

9 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det lyder som et hyggeligt getaway! Og må jeg have lov at sige – i ser pisse godt ud! Især billedet af dig og Simon 🙂
    Godt nytår til jer

Skriv en kommentar