Spørgerunde + (endnu) en Ganni-sag på tilbud

P1130761
Godaften søde mennesker 🙂
Jeg håber, I har haft en fremragende dag!
Det er helt uvant sådan at tjekke ind her på bloggen om aftenen, men da Simon er på arbejde, har jeg lige pludselig lidt ekstra alenetid – og det betyder jo som regel, at jeg sætter mig ned for at bikse et indlæg sammen til jer 😉
P1130749
Billederne her er dugfriske, eller i hvert fald lige godt næsten, for de blev taget tidligere i dag af søde Mette, som jeg har brugte de sidste tre dage på at hygge-arbejde sammen med. Det, at sidde foran computeren så mange timer om dagen, er altså bare lidt sjovere, når der sidder en lige ved siden af.
Efter jeg forlod Mettes bløde sofa, hoppede jeg ned på VW for at snuppe en kop kaffe med (mindst lige så søde) Anne-Li. Det er altid så hyggeligt, og hun har gang i nogle spændende ting og sager, som gav os mulighed for at nørde totalt ud og tale SEO, photoshop og mailinglister 😉 Hvis jeg var jer, ville jeg følge med på hendes blog den næste tid. Jeg tror, I kommer til at være ret vilde med det, hun går og fifler med.
P1130756
Nå! Nu lykkedes det mig så endnu en gang at snik-snakke mig til slutningen af indlægget uden at være nået til sagen… Det, jeg egentlig ville dele med jer her til aften, var to ting:
1) Se min nye kjole! Den er fra Ganni (ja, jeg er ret glad for mærket) og købt på tilbud til nærmest ingenting(!).
Og 2) Er I friske på en spørgerunde?! Jeg lovede jo egentlig, at jeg ville lave dem en gang hver eller hver anden måned, og så det er vist på tide 😉
I er velkomne til at stille mig spørgsmål om alt og intet i kommentarfeltet eller på Instagram. Så filmer jeg en video med alle svarene i morgen 🙂

19 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Er så glad for du laver flere kogebøger – men tænker hvor du får inspiration til nye, spændende og anderledes opskrifter? desuden vil jeg gerne høre om du nogle gange spiser usundt ? og hvordan du spiser usundt 🙂 herhjemme er fredags slik eksempelvis en fast tradition 🙂

 2. Kan du anbefale nogle gode steder at spise morgenmad/ brunch i Århus, både i budgetklassen og lidt dyrere ?

 3. HVOR ER DU SØD, EMMA! Ja, det krævede store bogstaver. Så mener man det nemlig endnu mere 😉
  Tak for dine drøngode tips! Jeg er allerede i gang med at implementere dem! Nå ja – og for dit altid eminente selskab. Jeg gik hjem med en ekstra håndfuld gå-på-mod 🙂

 4. Vil du mødes til kaffe og make up snak en dag du er i København? 😉 flabet spørgsmål så ærligt svar er helt OK 😉

 5. Du er sååååå pæn! Altså.
  Mht.spørgerunden….. Hvad er dine guilty pleasures (spørger jeg og antager, at du selvfølgelig har nogle ;))? Hvad gør du for at komme i godt humør, hvis du har en off-dag? Og hvor tit er det du vasker hår om ugen? 😀 jeg kan huske noget om, at det ikke er så mange. Men hvor længe gik der med at dit hår stoppede med at fedte, fra du vaskede det meget, til at holde det på et minimum (sorry for en lidt kringlet sætning, hæh)? Jeg vasker mit hver eller hver anden dag, da jeg har et meget fint skandinavisk hår, som hurtigt fedter. Drømmer mig til tykt, stærkt og bølget hår, hvilket jeg nok må erkende aldrig bliver muligt, men tror jeg kan komme tættere på end jeg er nu 😉
  Kh

 6. Vil du måske genopridse dine hårrutiner, som har gjort, at dit hår er vokset så sindssyg meget her på det sidste? det er jo blevet såååå langt og lækkert 😀

 7. Hvilket land kan du bedst lide at rejse til og hvorfor?
  Hvad er din ynglingsfilm og serie?
  Hvad synes du om hvis man siger hej (og måske tager et selfie) hvis man møder dig å gaden? 🙂

   1. Og er den meget normal i størrelsen vil du sige? Den er jo virkelig fin! Og så har du stylet den flot! 🙂

 8. I dit tilbageblik over 2015 fortalte du, at det var det år, du besluttede at Simon godt må være din i mange år. Hvad gjorde, at det lige skete i år – og hvorfor mon ikke før? (Ved godt det er meget personligt, så forventer ikke et tydeligt svar). Generelt er jeg meget begejstret for din tilgang til forhold; at det hele ikke handler om mig mig mig. Lækkert modstykke til en kultur, jeg er ved at brække mig af!

 9. Hej Emma
  – Hvordan kan det være, at du udgiver på FADLs forlag? Jeg er medicinstuderende, så jeg blev glædeligt overrasket, da jeg fandt din kogebog på forlaget. Jeg ved godt, at FADLs forlag også laver bøger, der ikke kun er rettet mod medicinstuderende. Men hvordan havnede du hos dem?
  – I dit seneste indlæg viser du, at du har set en højskoleven. Hvor har du gået på højskole? Hvad var dine overvejelser af højskoler, og hvad fik du ud af opholdet?

Skriv en kommentar