#BDgalla outfit

P1300196P1300220 P1300189P1300218

{ De smukkeste vipper fra Dark Swan of Denmark }

P1300198  P1300201

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ellos.

Godmorgen folkens 🙂
Nå! Vi fik ikke lejligheden. Øv altså. Jeg er ret ærgelig over det, og efter en virkelig hård dag i går – ja faktisk en hel uge fyldt med med masser af dårligdom for nogle af dem, jeg holder af – kan jeg ikke lade være med at synes, at verden er lidt dum og uretfærdig. Eller meget dum og uretfærdig, faktisk…
Der var dog også noget godt ved sidste uge: Bloggers Delights 5års fødselsdagsgalla, der bød på en fornem festmiddag, award show, afterparty, en masse selfies og nogle søde og seje mennesker. Jeg blev nomineret til “årets blogger babe”, haha! Så cool, for det er bloggerne selv, der har nomineret, og jeg havde slet, slet ikke troet, at nogle kunne finde på at stemme på mig. Skørt! Prisen løb yndige Tina Maria med. Så velfortjent, og hvor er jeg glad for, at jeg ikke skulle op på scenen og holde takketale 😉
Til festen havde jeg denne lange, smukke kjole på fra Maison Scotch, som jeg har købt på Ellos til -50%. Jeg synes, at “galla” som dresscode var liiidt svær, for jeg ville for i alt i verden undgå, at der gik provins-gymnasiegalla i den, selvom jeg gerne ville komme i lang kjole. Og jeg synes faktisk, at det lykkedes meget godt. Jeg følte mig i hvert fald rigtig godt tilpas, og skoene, der også er fra Ellos (men desværre udsolgt), var helt kanon at travle rundt i hele aftenen.
Har I forresten set, at en af mine yndlingskjoler fra samme mærke er sat ned med 50%? Og det samme er den her. Det er virkelig to af de bedste køb, jeg har gjort mig, sidste år, og jeg kunne snildt bruge dem skiftevis hver anden dag, selvom jeg forsøger at lade være 😉 Maison Scotch er, som I nok har opdaget, blevet et af mine to-go brands, for kvaliteten af materialerne er simpelthen så høj. Hvis I vil mærke, hvad jeg taler om, er der rig mulighed for at hapse noget til billige penge fra brandet lige her. 
Nu vil jeg trykke ‘udgiv’ på indlægget her og komme i sving med min dag. Jeg har en del arbejde, som pludselig måtte blive skubbet til side i går, så nu må jeg hellere tage fat, inden jeg skal til introduktion for næste semester på studiet. I dag er det nemlig back to reality og tilbage på skolebænken det næste halve år.
P.S Hvis nu der er nogle af jer, der kender til en 3-værelses lejebolig i Århus til cirka 8.000, så sig lige til ikke? Jeg ved godt, at det er svært at finde, men vi drømmer om noget større, og min mavefornemmelse siger mig, at 2016 bliver året, hvor det lykkes.

10 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Du er såå smuk! Virkelig fin kjole, elsker den boheme-vibe, som måske netop er dét, der gør, at det ikke bliver sådan “gym-galla” 😉
  Og ærgerligt med lejligheden! Krydser fingre for at der alligevel snart kommer noget.

 2. Tak for en skøn og humørfyldt blog. Det er altid kun til at blive I godt humør af at læse med. Jeg har været vild med den creme farvet kjole siden, at du viste den første gang – men langt over mig budget, men nu er jeg nødt til at slå til! Dog vil jeg lige høre, hvad du tænker om størrelsen? Er den meget normalt med det løse fit, eller skal man gå en størrelse op for at opnå det? 🙂
  Tak igen for en dejlig blog.

  1. Hej Majken 🙂 Tak for din søde kommentar!
   Du kommer til at elske kjolen – har den faktisk selv på i dag 😉 Jeg har en small, og den passer perfekt, så jeg ville bare hapse den størrelse, du normalt bruger.

   1. Uh en af de få ulemper ved at online shoppe! Altid i tvivl om størrelserne – især fordi når det er small, medium er det til at gå til, men tallene gør det lidt sværere 😉 Undskyld at du lige bliver min personlige shopping assistent, men hvad så med længden? Når man er en størrelse øverst og en størrelse større nederst og næsten 180 høj, så er det noget rod…

    1. Jeg kender det 😉 Jeg er selv en 36 øverst og 38 nederst, men en 36 passer mig perfekt. Så vælg størrelse efter din overkrop. Kjolen er løs og OK lang, så den skal nok passe over nummeren 😉

Skriv en kommentar