Kassebukser og forårssol i Århus

P2130872
P2130849

Sponsoreret indhold // Udgivet i samarbejde med Ellos

Godmorgen alle sammen!
Det kan godt være, at det er koldt for tiden, men hold nu op, hvor er det dejligt, at forårssolen endelig er begyndt at skinne. Så kan man jo simpelthen ikke andet end at blive i tiptop-godt humør 🙂
I lørdags vendte mine mundvige en ekstra grad op ad, da Simon og jeg gik en lang formiddagstur ind gennem byen. Jeg føler mig helt nyforelsket i Århus for tiden, og efter en solskinsgåtur gennem latinerkvarteret, langs åen, forbi Godsbanen og op på Ingerslev Torvemarked for at købe økogrønt og fiskedeller til frokost, var jeg klar på at skrive under på, at jeg aldrig vil flytte fra Smilets By i fremtiden. Selvom jeg har et evigt crush på København og ofte flirter med tanken om at flytte, så har de seneste uger bekræftet mig i, at Århus også kan noget ganske særligt. Og efter min lille affære med hovedstaden i sidste halvdel af 2015, er det faktisk virkelig rart at komme hjem på fuldtid. For det er jo netop det, Århus er blevet. Hjem 🙂
P2130889P2130865
Den smukke, store buket tulipaner på billederne købte jeg på torvemarkedet til en slik – 30 styks for 30 kroner 🙂 Både bukser og rullekrave er også nye kup, jeg har klikket hjem fra Ellos. Og jeg siger jer, jeg er tosset med begge dele! Der er en her, der efterhånden er gået all in på 70’er trenden, haha 😉
 
P2130854 P2130853
Rullekraven (249,-) er i super fin kvalitet samt så rar at have på, og så er det sådan en god basis sag, der kan bruges til nærmest alt. Jeg er især blevet glad for at bruge den sammen med denimnederdel eller bukser med flare som her.
Kassebukserne (399,-) eller ‘flarebukserne’, som det vist hedder i dag, er jeg er simpelthen så vild med. Jeg mener: Er de ikke bare seje?! Godt nok var jeg lidt  i tvivl, om trenden var noget for mig, men jeg er blevet fuldstændig overbevist. De får mine ben til at virke længere, de er ultra-behagelig, og så er de cool (på retro-måden) til et stille og roligt outfit med sneakers som her, men jeg kan også forestille mig dem med stiletter og en mere sexet top til festlige lejligheder.
Bukserne skulle lægges en smule op, før de passede mig perfekt, men jeg har altså virkelig også hobbit-ben, så jeg vil tro, de fleste almindelige mennesker vil passe dem helt fint. Med det sagt mener jeg også, at når jeg kan bære dem (hvis I da synes det, haha), så kan I også, for jeg har langt fra standard modelmål 😉
P2130842
 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Bliver simpelthen nødt til at kommentere, bare for at fortælle hvor godt du ser ud! Synes virkelig looket klæder dig sindssygt godt! 🙂
    Hvis jeg bare var liiiidt slankere og lidt højere end mine 160 cm, så ville jeg selv hoppe ud i det!

Skriv en kommentar