Instagram lately #Marts

collage5
Pænt go’daw 🙂
Her er humøret betydelig højere end i går, og jeg er klar-parat til at kaste blikket tilbage på den seneste måned gennem et noget klarere par briller. Og det er heldigt, for der er masser at gode ting at se tilbage på fra de sidste fire uger.
Egentlig har jeg lidt svært ved at skille dagene i marts fra hinanden. Det har været ét stort rod af studietravlhed, det sidste kogebogsræs, blogevents, kaffeaftaler og så selvfølgelig, sidst men bestemt ikke mindst, turen til Prag. Pyh! Lad mig se, om jeg kan danne mig lidt overblik…
collage4
Måneden startede med en tur til København med en masse kogebogsrelaterede møder, der omhandlede de sidste rettelser af layoutet til Herlig & ærlig mad. Et par uger og mange timer foran skærmen senere, blev bogen endelig klar til at blive sendt til tryk, og nu går jeg bare og GLÆDER mig til at modtage et trykt eksemplar med posten. Jeg kommer til at tude. Det er helt sikkert.
 
collage3
Midten af marts var præget af en semi-stor beslutning (mega nedern’ teaser – sorry!) og en fyldt kalender med events og kaffedates. Det netværk, jeg efterhånden har omkring mig, af seje kvinder, som deler mine passioner og interesser, er virkelig noget, jeg værdsætter, og det gør, at jeg trives bedre end nogensinde før både privat og professionelt. Egentlig er det lidt sjovt, hvordan jeg for få år siden synes, det at mødes med mennesker, jeg ikke kendte godt i forvejen, var enormt intimiderende og energidrænende, imens det i dag er noget, jeg virkelig nyder og prioriterer i min hverdag- at lære nye mennesker og deres historie at kende samt at tage tid til at ses med gamle bekendtskaber for at hygge, sparre og følge med i hinandens gøremål. Sommetider bliver jeg spurgt, om jeg er intro- eller ekstrovert, og ærlig talt så varierer mit svar lidt fra gang til gang. For tiden er jeg enormt ekstrovert, men i andre perioder har jeg det lige modsat og har brug for at samle energi i mit eget selskab. Dét emne – alle de kasser, som vi er så hurtige til at proppe os selv og andre ned i –  har jeg planer om at tage op i et podcast i næste uge, så hvis I har nogle inputs, er det meget velkomne. Ellers skal jeg nok fylde taletiden ud, for det er et emne, hvor jeg har ret meget på hjerte 😉
collage2
Men! Det var et sidespor. Lad os vende tilbage til slutningen af måneden: Her var vi jo turen til Prag. Lige præcis, hvad jeg trængte til efter en ret så hektisk periode og den perfekte opladning til en endnu mere vild måned i april. The madness er allerede i gang med eksamen de næste par uger, og på den anden side venter der en kogebogsudgivelse, som ikke kan komme hurtigt nok. Det må gerne bare blive d. 1. maj NU, så jeg kan få lov til at fejre min næste bog sammen med jer. For vi ses da til bobler, smagsprøver og krammere på havnen på forårssøndagen, ikke? I er alle mere end velkomne <3
collage1
 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma, jeg synes jeg skreve en kommentar den anden dag, hvor jeg spurgte hvilket kamera du benytter, men jeg kan ikke rigtig finde den, så jeg bliver helt i tvivl om den egentlig blev sendt afsted. Anyways, hvilket kamera bruger du? Det er virkelig nogle fine billeder du tager. kh Laura

    1. Hejsa Laura 🙂 Den må være røget i spamfileret 🙂 Beklager! Jeg har et Olympus PEN PL-7, og jeg er SÅ glad for det .

  2. Hej søde Emma.
    Må jeg spørge, hvor mange tallerkner du ejer? (eller måske i virkeligheden bare, hvor mange du kun har en enkelt eller to af) det er altid noget lækkert porcelæn du har på dine billeder nemlig. 🙂

    1. Hæhæ, selvfølgelig 😉 Jeg har mange(!), men ofte kun 1-2-3 af hver, da de er købt/sponsoreret i forbindelse med kogebogen 🙂

Skriv en kommentar