Instagram lately #Marts

collage5
P√¶nt go’daw ūüôā
Her er hum√łret betydelig h√łjere end i g√•r, og jeg er klar-parat til at kaste blikket tilbage p√• den seneste m√•ned gennem et noget klarere¬†par briller. Og det er heldigt, for der er masser at gode ting at se tilbage p√• fra de sidste fire uger.
Egentlig har jeg lidt sv√¶rt ved at skille dagene i marts fra hinanden. Det har v√¶ret √©t stort rod af studietravlhed, det sidste kogebogsr√¶s, blogevents, kaffeaftaler og s√• selvf√łlgelig, sidst men bestemt ikke mindst, turen til Prag. Pyh! Lad mig se, om jeg kan danne mig lidt overblik…
collage4
M√•neden startede med en tur til K√łbenhavn med en masse kogebogsrelaterede m√łder, der omhandlede de sidste rettelser af layoutet til Herlig & √¶rlig mad. Et par uger og mange timer foran sk√¶rmen senere, blev bogen endelig klar til at blive sendt til tryk, og nu g√•r jeg bare og GL√ÜDER mig til at modtage et¬†trykt eksemplar med posten. Jeg kommer til at tude. Det er helt sikkert.
 
collage3
Midten af marts¬†var pr√¶get af en semi-stor beslutning (mega nedern’ teaser – sorry!) og en fyldt kalender med events og kaffedates. Det netv√¶rk, jeg efterh√•nden har omkring mig,¬†af seje kvinder, som deler mine passioner og interesser,¬†er virkelig noget, jeg v√¶rds√¶tter, og det g√łr, at jeg trives bedre end nogensinde f√łr b√•de privat og professionelt. Egentlig¬†er det lidt sjovt, hvordan jeg for f√• √•r siden synes, det at¬†m√łdes med mennesker, jeg ikke kendte godt i forvejen, var enormt¬†intimiderende og energidr√¶nende, imens det i dag er noget, jeg virkelig nyder og prioriterer i min hverdag- at l√¶re nye mennesker og deres historie at kende samt at tage tid til at ses med gamle bekendtskaber for at hygge, sparre og f√łlge med i hinandens g√łrem√•l. Sommetider bliver jeg spurgt, om jeg er intro- eller ekstrovert, og √¶rlig talt s√• varierer mit svar lidt fra gang til gang. For tiden er jeg enormt ekstrovert, men i andre perioder har jeg det lige modsat¬†og har¬†brug for at samle energi i mit eget selskab. D√©t emne – alle de kasser, som vi er s√• hurtige til at proppe os selv og andre ned i – ¬†har jeg planer om at tage op i et podcast i n√¶ste uge, s√• hvis I har nogle inputs, er det meget velkomne. Ellers skal jeg nok fylde taletiden ud, for det er et emne, hvor jeg har ret meget p√• hjerte ūüėČ
collage2
Men! Det var et sidespor. Lad os vende tilbage til slutningen af m√•neden:¬†Her var vi jo turen til Prag. Lige pr√¶cis, hvad jeg tr√¶ngte til efter en ret s√• hektisk periode og den perfekte opladning til en endnu mere vild m√•ned i april. The madness er allerede i gang med eksamen de n√¶ste par uger, og p√• den anden side venter der en kogebogsudgivelse, som ikke kan komme hurtigt nok. Det m√• gerne bare blive d. 1. maj NU, s√• jeg kan f√• lov til at fejre min n√¶ste bog sammen med jer. For vi ses da til bobler, smagspr√łver og krammere p√• havnen p√• for√•rss√łndagen, ikke?¬†I er alle mere end velkomne <3
collage1
 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma, jeg synes jeg skreve en kommentar den anden dag, hvor jeg spurgte hvilket kamera du benytter, men jeg kan ikke rigtig finde den, så jeg bliver helt i tvivl om den egentlig blev sendt afsted. Anyways, hvilket kamera bruger du? Det er virkelig nogle fine billeder du tager. kh Laura

    1. Hejsa Laura ūüôā Den m√• v√¶re r√łget i spamfileret ūüôā Beklager! Jeg har et Olympus PEN PL-7, og jeg er S√Ö glad for det .

  2. Hej s√łde Emma.
    M√• jeg sp√łrge, hvor mange tallerkner du ejer? (eller m√•ske i virkeligheden bare, hvor mange du kun har en enkelt eller to af) det er altid noget l√¶kkert porcel√¶n du har p√• dine billeder nemlig. ūüôā

    1. H√¶h√¶, selvf√łlgelig ūüėČ Jeg har mange(!), men ofte kun 1-2-3 af hver, da de er k√łbt/sponsoreret i forbindelse med kogebogen ūüôā

Skriv en kommentar