Mine top 5 skønhedsfavoritter + vinder af produkter fra Dove

emma

1 La Mer The Radiant Concealer // 2 Derma – 24H creme til tør hud  // 3 Benefit ChaCha Tint
Clean Cashmere Parfume //  Makiash Highligter + Bronzer

Heysan folkens 🙂

I dag får I en lille genudsendelse af et indlæg, jeg udgav i december sidste år, hvor jeg delte mine skønhedsfavoritter. Mine yndlingsprodukter har nemlig ikke ændret sig en disse, og derfor tænkte jeg, at de fortjente endnu en anbefaling. Man ved, at man har fået fingrene i nogle fantastiske produkter, når ens makeup-rutine er uforandret i over et år – ikke på brug af doven- eller travlhed, men simpelhen, fordi man ikke har kunne finde bedre alternativer der ude.

Hvis I har lyst til at se, hvilke skønhedsprodukter alle jeres favoritbloggere ikke kan leve uden, kan I tjekke dette indlæg ud, hvor jeg har samlet dem alle i en stor oversigt. Klik her eller på billedet nedenfor. 

collageL

{ Vinder af produkter fra Dove }
Jeg skylder jer forresten en lille update på, hvem der vandt konkurrencen om produkter fra Dove. Hop ind på min Facebookside (og synes godt om!), hvor I kan se, om I blev den heldige vinder.

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma! Det her er et meget random spørgsmål. Har I to separate rum i jeres lejlighed eller har I selv sat en skillevæg op? Jeg overvejer at flytte ind i samme bygning men ikke hvis jeg kan risikere at få en lejlighed uden skillevæg!

  1. Hej Marie 🙂 Der findes forskellige typer af lejligheder i komplekset, så jeg ved det desværre ikke 🙂

 2. Hej Emma,
  For det første, tusind tak for en super lækker og inspirerende blog ! ! Jeg er ret vild med den :b
  Vil lige høre dig angående den der Cha Cha Tint fra Benefit. Jeg er ret interesseret i produktet, men jeg er lidt i tvivl om farven. Jeg kan forstå at der findes forskellige farver i serien? Jeg er nemlig selv blond. Så ja, jeg er lidt i tvivl om, jeg kan købe samme farve som dig. Ved du eventuelt hvor de forhandles?
  På forhånd tak ! :b

  1. Hejsa Kathrine 🙂 Jeg vil anbefale ChaCha Tint her til sommer, da den har en fin ferskenfarvet glød. Ellers er der også den klassiske “benetint”, der er mere bærrød. De andre synes jeg, er lidt for baby-pink, så dem vil jeg ikke anbefale 🙂

Skriv en kommentar