Video: Prag 2016 (repost)

Skærmbillede 2016-03-28 kl. 21.49.03
Godmorgen smukke mennesker 🙂
Her får I en lille rejse-vlog fra sidste uges tur til Prag. Fyldt med smukke klip fra byen, lange gåture, lækker mad, formidabel kaffe og masser af venindegrin. Hvis I overvejer at tage et smut til Prag en gang i fremtiden, synes jeg, I skal give den et kig, for der er masser af gode tips til byen.


Jeg håber, I vil synes om videoen, og at det er hyggeligt at følge vores tur. Det er i hvert fald helt sikkert, at jeg kommer til at kigge tilbage på den mange gange i fremtiden for at vække alle de gode minder.
Og giv også lige søde Ida og Mette lidt credit i kommentarfeltet ikke? Tænk engang, at de har kunne holde deres skøre internet-veninde og hendes kamera ud 😉

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
     1. Jeg er sgu ret vild med din humør, søde du! Det der med “danish water” kunne jeg sÃ¥ godt have gjort, hæhæ.

 1. Tak for endnu en skøn video!
  Kunne du måske lokkes til at lave et indlæg med de steder I besøgte på turen og hvor I spiste, det er ret svært for mig at høre i videoen 🙂

 2. Hej Emma. Dejlig video! Jeg har to spørgsmål: laver du en blogpost, hvor du i detaljer fortæller, hvor I var? Ligesom du lavede for Budapest sidste år? Den var nemlig rigtig brugbar som rejse-guide!
  Og hvad har du og Ida på læberne i det sidste klip fra lufthavnen? Det er nemlig nogle flotte farver 🙂

  1. Hejsa du 🙂 Mange tak! Jeg vil forsøge at få strikket en guide sammen 🙂 Og ingen af os har vist noget på læberne. Men tak!

  1. Tak Malou 🙂 De er mindre kunstner, der har deres musik tilgængeligt på soundcloud. Jeg kan desværre ikke huske de enkelte numre. Sorry!

Skriv en kommentar