Den perfekte alt-mulig-kjole

P4180154Sponsoreret indhold // Udgivet i samarbejde med Ellos

Note to self: Lad være med at skyde billeder foran røde murstensvægge. Det er ikke godt for noget. Og særligt ikke for ens hudtone eller hår (der desuden virkelig trænger til at blive klippet og farvet). Oh well, oh well. Selvkritisk kan man altid være – og det klæder jo virkelig ingen, så nu må jeg hellere stoppe mig selv…

Læs også: Video Lookbook // En weekend i outfits

P4180178

P4180149

I stedet for at fokusere på mit hverdagstrætte ansigt, synes jeg, vi skal snakke lidt om min nye kjole. Anne-Li og jeg blev i går hurtigt enige om, at det sådan cirka er den perfekte alt-muligt-kjole. Behagelig, klædelig, simpel, fin men ikke pyntet. Jeg kan ikke komme i tanke om mange anledninger, hvor den ikke ville være passende, så den er perfekt til de skøre dage, hvor jeg starter med gruppearbejde på Journalisthøjskolen og følger med et møde og måske et semi-fancy’t bloggerevent ud på aftenen. Ingen tvivl om, at den også ville være oplagt til familiefester, til stranden med bare ben på en sommerdag eller med høje hæle til fest… Det er jo det, jeg siger: Pretty perfect!

Find den perfekt alt-mulig-kjole på Ellos.com lige her.  

P4180188

[google1488b5ffb8c685e3.html]

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej !
    Jeg er vild med din blog, og følger den riiimeligt jævnligt ! En super fin kjole !
    Jeg ville bare lige høre, hvad er det for en fin, fin neglelak du har på? 🙂

Skriv en kommentar