DIY-INSPIRATION #23

collage1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Internettet er sprængfyldt med fantastisk idéer til gør-det-selv-projekter, der kan få ethvert kreativt hjerte til at banke. Her på bloggen deler jeg links, til nogle af dem jeg kommer forbi og finder særligt inspirerende. Hvis I ender med at prøve nogle DIY-projekterne af, må I endelig huske at sende mig et billede på Instagram. Send mig også gerne andre gode idéer og DIY-projekter i kommentarfeltet eller på facebook.
Find mere DIY-inspiration HER.

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg er egentlig alt andet end en krea-type. Ikke af princip eller modvilje, men af manglende motoriske evner. Grenrammen er dog alt for fin, og hvis jeg formår at finde evnen, skal den helt sikkert pryde min nye lejlighed! Tak for god inspiration!

  2. Hey Emma!
    Jeg skriver lige helt ude af kontekst, jeg håber, at det går 😉
    Jeg har lige siddet og set videoerne kaldet “Emmas køkken”, og jeg synes, at de er super hyggelige! Hvis du på et tidspunkt mangler ideer til indlæg og videoer, så ville jeg bestemt mene, at konceptet ville være værd at genoptage!
    God søndag 🙂

Skriv en kommentar