Et yogatip + Off shoulder-kærlighed

P4240378
Godmorgen søde mennesker – denne morgen fra yogamåtten midt på stuegulvet 🙂
Sådan starter de fleste af mine dage for tiden. Med stræk og bøj, lidt sved på panden og dyyyybe vejrtrækninger. Det er helt utroligt, hvor meget jeg kan mærke forskel på min dag, når jeg har startet den med en times yoga – både fysisk men særdeles også psykisk. I bend so I don’t break, I ved 😉
Hvis I har lyst til at gøre mig (og de mange milioner yogis verden over) efter, men ikke ved, hvad I skal give jer til på måtten, vil jeg anbefale jer at kigge forbi Tara Stiles YouTube kanal. Her gemmer der sig en masse skønne flows, I kan følge. Bare et lille tip, hvis I gerne vil være gode ved jer selv 🙂
P4240379
På billederne, jeg ville dele med jer i dag, kan I endnu en gang se bukserne fra Ellos i aktion. Og en anden trend, jeg virkelig digger for tiden: off shoulder bluser! Der er noget feminint, oldschool og underspillet sexet over det, og jeg er blevet så glad for trenden, at de sidste 4 nye tilføjelser til min garderobe har bare skuldre. Too much? I think not 😉
Blusen på billedet er fra Zara, og jeg har desværre ikke kunne finde et link. Til gengæld kan jeg vil eg den denne off shoulderkjole fra Asos, som jeg modtog i går. Den er simpelthen SÅ fin, og så er den på tilbud netop nu til sådan cirka ingenting, men I skal nok skynde jer, før alle størrelser er udsolgte.
P4240398 P4240372
Nå! Nu vil jeg rulle måtten sammen og hoppe i bad. Dagen i dag byder på studie efterfulgt af forberedelser til bogreceptionen på søndag (kom, kom, kom!), og så kommer hende den søde her forbi til aftensmad.
Hav en skøn dag alle sammen <3
P4240395

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. de er så fede de bukser!
    hvordan er de i længden ? Jeg mindes du heller ikke er så høj ? jeg er ca 163 cm. og jeg vil helst ikke købe dem hvis de er for lange !

  2. Øj, hvor er den altså fin, let og sommerlig den top. Men lidt i det korteste måske til mig? (173 cm, og ikke i humør til mavetrøjer) Hm.. Måske, man kunne købe sig en tube-tanktop dertil B-) Undskyldning for mer’ shopping dur altid.
    – A

Skriv en kommentar