VIDEO: FAVORITTER #MARTS

Skærmbillede 2016-04-05 kl. 18.00.55
Det er den tid på måneden… Og nej, ikke dén tid, men det tidspunkt, hvor jeg deler alle de ting, jeg har synes ekstra godt om den sidste måned, med jer. Jeg fik købt lidt af hvert, der længe har været på min ønskeliste, da vi besøgte Prag, og derfor er flere af mine favoritter denne gang nogle, jeg fik med hjem fra vores tur. Heldigvis er størstedelen af mine favoritter dog stadig nogle, I kan få fingrene i i Danmark også. Se hvor i linksene under videoen 🙂


{ Nævnte produkter }
Benefit Stay Don’t Stray concealer (light)
Benefit Benetint Blush & lipstain
Benefit Cha Cha Tint Blush & lipstain
Essence Lipliner In the nude
Jane Kønig vedhæng
H&M bluse 
H&M bukser
Start Me Up bog
Hotbeautystuff youtubekanal
Herlig & ærlig mad
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Startede dagen med at se denne video i min seng – så skøn én start på dagen!
    Jeg købte faktisk “Cha Cha Tin” i Hong Kong i påskeferien, da min far havde nogle Hong Kong Dollars, som vi bare skulle få brugt inden, at vi tog flyveren hjem – og det er et køb, som jeg bestemt ikke fortryder. Tænkte faktisk lige på dig, da jeg stod og skulle vælge et produkt 🙂
    God dag til dig, søde du!

  2. Det rigtig det med, at man ofres ender med at købe det, man alligevel ville have købt herhjemme! Jeg besøgte London i januar og kom kun hjem med basis tøj?!
    Hvad med det er hypede ombre? Med mørk bund og lysebrune spidser? Det kunne være fin! Tjek evt. Josefine Le ud på Facebook eller Instagram. Hun er virkelig dygtig! Hun har vidst salon i Silkeborg 🙂

Skriv en kommentar