Video: Vlog d. 13 april 2016

Skærmbillede-2016-04-18-kl.-18.37.04
God-meget-tidlig-morgen folkens! Eller det var det i hvert fald, da mit væggeur ringede i morges kl 05.0-dut’.
Lige nu sidder jeg i stillezonen på vej med København, hvor jeg har et par møder, OG(!) så skal jeg se min nye kogebog for aller føste gang. Herlig & ælig mad-pallen ankom naturligvis til vores lejlighed, da jeg var på studiet om formiddagen. Selvfølgelig… Så jeg nåede desværre ikke at holde bogen i mine arme i går, og må i stedet hente 117 bøger på posthuset. Fed!
Heldigvis har jeg nogle rare mennesker, der har tilbudt at lægge muller og bagagerums til, så det bliver et hyggeligt weekendprojekt, men nøj hvor var jeg altså bitter i går 😉


I dag har jeg meget passende en lille KBH-vlog til jer fra sidste uges tur til hovedstaden. Dagens besøg er blot en tur fra tidlig morgen til sen aften, men i sidste uge tog jeg en overnatning og fik lov til at dele seng med søde Maya. Vi havde begge lidt ærinder i byen og skulle til samme blogger-kom-sammen om aftenen, så det passede perfekt. Hvis I vil se, hvad vi ellers fik tiden til at gå med, kan I klikke ‘play’ og følge med i min dag.
Jeg prøver rigtig at oppe mit video-game for tiden, og jeg håber, I nyder det. Mig og mit vlogger-kamera er jo ved at blive helt gode venner, så mon ikke, det kommer til ske lidt oftere 🙂

16 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Så fin video! 🙂 Glemte helt at spise min morgenmad mens den kørte på skærmen 🙂 Hav en dejlig dag. Må man spørge hvad du filmer med?

 2. hvor er det hyggeligt med de her videoer! mere af dem tak 🙂 også gerne bare dine hverdage.
  Du virker så rolig og afslappet, på trods af alle de ting du skal nå, sejt!
  Hvad er det du bruger til dine øjenbryn ?

  1. Dejligt du synes om dem, Marie 🙂
   Jeg bruger en øjenskygge fra MAC. Farven er desværre slidt af :/

 3. Elsker de her videoer 🙂 Min nysgerrige side er nødt til at spørge om det er køleskabet man kan se på billedet? Og hvis ja: Hvordan klarer I jer med det? Har selv boet med sådan et lille køleskab i flere år, men har indtryk af I spiser en del mere varieret end jeg gjorde på det tidspunkt – plus jeg boede alene 😉

  1. Du spørger bare løs 🙂
   Selvfølgelig kunne vi sagtens bruge et større køleskab, men det rækker fint til to mennesker 🙂 Der er jo begrænset, hvor meget vi kan have på cyklerne, så derfor bliver vi nødt til at købe ind cirka 3 gange i ugen alligevel 🙂

 4. Dejlig video!
  Hvilket program bruger du til at redigere? I så fald, hvordan laver du den kasse omkring din skrift i starten? Det er simpelthen så fint 🙂

Skriv en kommentar