Instagram Lately #April

collage07
It’s aaaaliiiive! I hvert fald sådan nogenlunde. Pyh(!) den 48-timers eksamen dræbte mig, og da jeg endelig var færdig i går, var det sidste, jeg havde lyst til, at sætte mig foran skærmen. Beklager, jeg har været en smule stille denne uge både her og der, men jeg tænkte, at jeg hellere måtte forsøge at lade være med både at blæse og have mel i munden 😉
Læs også: Instagram Lately #marts
Men! Nu er jeg tilbage – med en lang liste med ting, jeg glæder mig til at dele med jer. Og det første, der står på i mit to-blog dokument på computeren (yes, sådan et har jeg), er “Instragram-lately”. I ved, det indlæg, hvor jeg deler et tilbageblik på den forgangne måned og en masse instragrambilleder. Så det er hvad, der er på menuen her til formiddag 🙂
collage08
Det, der har fyldt aller mest i denne måned, har selvfølgelig været udgivelsen af min nye kogebog Herlig & ærlig mad. Jeg har vist haft lidt kogebogshjerne 😉 Selvom bogen udkom en af aprils sidste dage, var der en hel del forberedelser (og nerver), der fyldte på min tallerken hele måneden igennem, så når jeg tænker tilbage, kan jeg nærmest ikke huske at have lavet andet.
Læs også: Instagram Lately #februar
Det er dog ikke helt sandt, for jeg nåede blandt andet et smut til København med Maya samt endnu en tur uge efter, hvor jeg hilste på nogle søde forlagsfolk og spiste frokost med søde Emma. Jeg brugte en weekend med mine forældre, hvor vi var på madmarked og så årets pressefotos på Aros. Jeg drak kaffe (der udviklede sig til vin) med Mia. Var på tapasdate med Simon. Kalender-nørdede den med Mette. Havde to eksamener (av!). Og på den første dag i maj kulminerede det hele med verdens BEDSTE søndag til min bogreception – jeg er stadig helt høj, når jeg tænker tilbage på, hvilken dejlig dag det var.
collage09
Denne måned bliver (forhåbentligt) en hel del mere chill. Det er tid til, at jeg skal gå lidt ned i tempo, kan jeg mærke. Og så er det jo perfekt, at måneden begynder med en lille miniferie. Jeg startede dagen i dag med en puls/yogatime (Malene fik mig til at DRYPPE af sved), og derefter var der nogen, der var sød at lave kaffe og scrambled eggs til mig 😉 Ellers har jeg planer om at nyde “hvorfor-er-det-egentligt-vi-har-fri”-dagene med Simon samt med kapsejlads i morgen, et par hyggelige kaffedates og afslapning i kolonihaven. Aaaaah <3
Hvordan har jeres april været? 🙂

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar