Outfit-nostalgi og et lille spørgsmål

P5110283
Godmorgen venner 🙂 Det er sørme længe siden, jeg har delt et outfit med jer, men da solen skinnede i sidste uge, og Mia og jeg slappede af i solen, lokkede jeg hende til at forevige mit “hurra-det-er-næsten-sommer”-sæt.
Det er lidt sjovt med hele “dagens outfit”-konceptet, for det har fulgt mig gennem al den tid, jeg har blogget, men jeg har egentlig aldrig følt mig som modeblogger. Jeg er jo slet, slet, slet ikke så stilsikker og smart, som mange af de andre dygtige bloggere, der findes der ud. Og jeg forestiller mig heller ikke, at I følger bloggen på grund af, hvordan jeg klæder mig. Alligevel synes jeg, det er hyggeligt at forevige, for det er virkelig skægt at kigge tilbage på som en lille stil-dagbog. Jeg kan præcis huske, hvad vi lavede den dag, jeg havde en lyserød blazer på. Jeg kan huske, dengang vi gik aftentur med Buster. Jeg kan huske denne her dag sidste sommer. Og jeg kan huske, da jeg begyndet at gå med sneakers.
P5110256P5110276
Synes I, at outfit billeder er inspirerende/ligegyldige/interessante/hyggelige/noget helt femte? Det kunne være fedt at høre, om det overhovedet er noget, I nyder, eller om det kun er mig, der synes, det er skægt. Under alle omstændigheder det fortsætter jeg nok med at dele “dagens outfit” – det kan dig være, at det ikke skal være her men i stedet på Instagram eller på et af de (hundrede tusinde) andre sociale medier?
P5110224P5110352
Nå! Det var dagens pip fra mig. Giv endelig lyd i kommentarfeltet 🙂
Nu vil jeg ud og nyde Århus sammen med en sød københavner. Der står shopping, La Cabra-kaffe og pil-selv rejer er på vores to-do-liste, så det tyder ikke helt dumt 😉

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg syntes det er hyggeligt med et “dagens outfit” – det er fedt med lidt inspiration til et flot outfit!
    ps. er dine fine sko gode at gå i? jeg har virkelig overvejet at købe dem!

  2. Sjovt dette indlægger netop dukker op i dag, for jeg havde faktisk tænkt den anden dag at skrive, at jeg netop gerne ville se flere outfit billeder. Så bliv endelig ved med det, jeg er så vild med din stil 😊

  3. Jeg synes dine outfit indlæg er meget indspirerende 🙂 🙂
    Hvor er dine bukser egentlig fra?

  4. Jeg følger dig faktisk tildels pga den måde du klæder dig og dine “outfit of the Day” posts. Du har virkelig en stil der appellerer til lønlig 😊 (Og så selvfølgelig også fordi du kommer med opskrifter på det lækreste mad)

  5. Outfit billeder er hyggelige, men primært for at stjæle stilen – så en god ide er at skrive hvor tingene er fra 😉

Skriv en kommentar