Instagram Lately #maj

collageinsta2
Hey venner 🙂
Jeg sidder p.t. ude pÄ altanen og nyder den tidlige morgensol. Havnen er stille med undtagelse af et par mÄger, der skrÊpper, vandt er spejlblankt, og jeg vil tro, temperaturen allerede har rundet 20 grader. SÄ skÞnt.
Imens jeg nyder min morgenkaffe, og inden jeg hopper pĂ„ en lille lĂžbetur, fĂžr det bliver alt for hedt, tĂŠnkte jeg at dele lille kig tilbage pĂ„ mĂ„neden, der gik, med jer. Maj mĂ„ned that is. Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogle af jer, der kigger forbi og lĂŠser dette indlĂŠg, nu hvor sommeren viser sig fra sin bedste side, men det ville vĂŠre helt underligt ikke er lave et “Instagram Lately”-indlĂŠg, som jeg plejer. SĂ„ here goes:
collageinsta1
NÄr jeg tÊnker tilbage pÄ maj, er det, jeg husker, mest af alt masser og masser af rare aftaler. Jeg har drukket iskaffe i solen, taget veninde-yogahold, danset til kl 06 om morgenen (say what!?), spist pil-selv-rejer, vÊret til Kapsejlads for fÞrste gang, haft kÞbenhavnerbesÞg, spillet volley, vÊret til bloggerevents, sejlet i speedbÄd, vÊret pÄ madmarked, spist take-away ved vandet, lavet smÄ work-dates, set comedy, gÄet 30 km med min mor og sippet vin pÄ havnen.
Den anden dag snakkede jeg med Simon om, hvor enormt heldig jeg fĂžler mig, for livet er virkelig bare godt i Ăžjeblikket. Jeg kan lige forestille mig, at vi sidder som 80-Ă„rige og kigger tilbage pĂ„ tiden, hvor vi boede i verdens mindste lejlighed pĂ„ Århus Ø, og tĂŠnker: “NĂžj, hvor havde vi det sjovt”,  sĂ„ jeg forsĂžger at suge alt ind og nyde alle de smĂ„ ting sĂ„ meget som muligt. Det er virkelig dejligt, at jeg har succes med det, jeg foretager mig professionelt, men mest af alt fĂžler jeg mig enormt privilegeret over at have sĂ„ mange gode mennesker i mit liv. Og jeg synes faktisk, at den dersens work-life-balance, har vĂŠret sĂŠrlig god i maj.
collageinsta3
I mere arbejdsmĂŠssig sammenhĂŠng er det, der har fyldt allermest min nĂŠste kogebog. Jeg er ved at fĂ„ de sidste opskrifter renskrevet og testet for sidste gang, sĂ„ jeg er klar til, at vi skal skyde billeder over sommeren – og det er et stĂžrre arbejde, end de fleste forestiller sig. For tiden stĂ„r jeg i kĂžkkenet 3-6 timer om dagen, og derefter fĂžlger en masse skriblerier ved computeren, men heldigvis synes jeg, at alle steps i processen er sjove og spĂŠndende (undtagen opvasken, men der er Simon ofte ret sĂ„ sĂžd til at hjĂŠlpe til. Lucky me <3). Jeg kan forestille mig, at flere af jer tĂŠnker “Wow, har hun nĂŠsten lige lavet en bog mere?!”, for det virker mĂ„ske lidt vildt set ude fra. I virkeligheden har jeg dog arbejdet pĂ„ at finpudse opskrifterne i over et Ă„r nu, da en stor del af bogen er lavet sidelĂžbende med Herlig & ĂŠrlig mad, men jeg har forsĂžgt at undlade at fortĂŠlle alt for meget om det, da der var sĂ„ lang tid til, at I ville kunne fĂ„ glĂŠde af den. Nu er der dog kun 1/2 Ă„r til udgivelsen, sĂ„ I kan se frem til en masse dessert-snak i fremtiden 😉
Udover kogebog nr. 3, bruger jeg ogsĂ„ en masse energi pĂ„ Atelier Aarhus. Her skylder jeg virkelig en update, og jeg vil ikke tage al spaltepladsen her, men kort fortalt gĂ„r det ganske fremragende med vores lille (ej okay, ret store) kalender-projekt. I dag er faktisk en ganske sĂŠrlig dag, for senere skal Mette og jeg mĂždes for at samle alle filerne og sende dem afsted til trykkeriet. Pyha, det er altsĂ„ ret vildt – men mere om det en anden dag.
Nu vil jeg hoppe i lĂžbetĂžjet og svede lidt. Her til formiddag har tre sĂžde, sĂžde piwer har inviteret mig til brunch pĂ„ Sjette Frederiks Kro for at fejre udgivelsen af min kogebog. Godt selskab + en overdĂ„dig brunchbuffet = en ret perfekt start pĂ„ sĂžndagen 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar