Instagram Lately #maj

collageinsta2
Hey venner ūüôā
Jeg sidder p.t. ude p√• altanen og nyder den tidlige morgensol. Havnen er stille¬†med undtagelse af et par m√•ger, der skr√¶pper, vandt er spejlblankt, og jeg vil tro, temperaturen allerede har rundet 20 grader. S√• sk√łnt.
Imens jeg nyder min morgenkaffe, og inden jeg hopper p√• en lille l√łbetur, f√łr det bliver alt for hedt, t√¶nkte jeg at dele¬†lille kig tilbage p√• m√•neden, der gik, med jer. Maj m√•ned that is. Jeg ved ikke, om der overhovedet er nogle af jer, der kigger forbi og l√¶ser dette indl√¶g, nu hvor sommeren viser sig fra sin bedste side, men det ville v√¶re helt underligt ikke er lave et “Instagram Lately”-indl√¶g, som jeg plejer. S√• here goes:
collageinsta1
N√•r jeg t√¶nker tilbage p√• maj, er det, jeg husker, mest af alt masser og masser af¬†rare aftaler. Jeg har drukket iskaffe i solen, taget veninde-yogahold, danset til kl 06 om morgenen (say what!?), spist pil-selv-rejer, v√¶ret til Kapsejlads for f√łrste gang, haft k√łbenhavnerbes√łg, spillet volley, v√¶ret til bloggerevents, sejlet i speedb√•d, v√¶ret p√• madmarked, spist take-away ved vandet, lavet sm√• work-dates, set comedy, g√•et 30 km med min mor og sippet¬†vin p√• havnen.
Den anden dag snakkede jeg med Simon om, hvor enormt heldig jeg f√łler mig, for livet er virkelig bare godt i √łjeblikket.¬†Jeg kan lige forestille mig, at vi sidder som 80-√•rige og kigger tilbage p√• tiden, hvor vi boede i verdens mindste lejlighed p√• √Örhus √ė, og t√¶nker: “N√łj, hvor havde vi det sjovt”, ¬†s√• jeg fors√łger at suge alt ind og nyde alle de sm√• ting¬†s√• meget som muligt. Det er virkelig dejligt, at jeg har succes med det, jeg foretager mig professionelt, men mest af alt f√łler jeg mig enormt¬†privilegeret over at have s√• mange gode mennesker i mit liv. Og jeg synes faktisk, at den dersens work-life-balance, har v√¶ret s√¶rlig god i maj.
collageinsta3
I mere arbejdsm√¶ssig sammenh√¶ng er det, der har fyldt allermest min n√¶ste kogebog. Jeg er ved at f√• de sidste opskrifter renskrevet og testet for sidste gang, s√• jeg er klar til, at vi skal skyde billeder over sommeren – og det er et st√łrre arbejde, end de fleste forestiller sig. For tiden st√•r jeg i k√łkkenet 3-6 timer om dagen, og derefter¬†f√łlger en masse skriblerier ved computeren, men heldigvis synes jeg, at alle steps i processen er sjove og sp√¶ndende (undtagen opvasken, men der er Simon ofte ret s√• s√łd til at hj√¶lpe til. Lucky me <3). Jeg kan forestille mig, at flere¬†af jer t√¶nker “Wow, har hun n√¶sten lige¬†lavet en bog mere?!”, for det virker m√•ske lidt vildt set ude fra. I virkeligheden har jeg dog arbejdet p√• at finpudse¬†opskrifterne¬†i over et √•r nu, da en stor del af bogen er lavet sidel√łbende med Herlig & √¶rlig mad, men jeg har fors√łgt¬†at undlade at fort√¶lle alt for meget om det, da der var s√• lang tid til, at I ville kunne f√• gl√¶de af den. Nu er der dog kun 1/2 √•r til udgivelsen, s√• I kan se frem¬†til en masse dessert-snak i fremtiden ūüėČ
Udover kogebog nr. 3, bruger jeg ogs√• en masse energi p√• Atelier Aarhus. Her skylder jeg virkelig en update, og jeg vil ikke tage al spaltepladsen her, men kort fortalt g√•r det ganske fremragende med vores lille (ej okay, ret store) kalender-projekt. I dag er faktisk en¬†ganske s√¶rlig dag, for senere skal Mette og jeg m√łdes for at samle alle filerne og sende dem afsted til trykkeriet. Pyha, det er alts√• ret vildt – men mere om det en anden dag.
Nu vil jeg hoppe i l√łbet√łjet og svede lidt. Her til formiddag har tre s√łde, s√łde piwer har inviteret mig til brunch p√• Sjette Frederiks Kro for at fejre udgivelsen af min kogebog. Godt selskab +¬†en overd√•dig brunchbuffet = en ret perfekt start p√• s√łndagen¬†ūüôā

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar