Kjærs Kaffebar

P6030121
Jeg har været liiidt i tvivl, om jeg havde lyst til at dele dette indlæg med jer. Jeg mener: Tænk, hvis min nyopdagede rolige og hyggelige kaffebar pludselige blev overrendt, og charmen forsvant? Men så igen.. Jer, der læser med her inde, vil jeg jo gerne have selskab af, så her får I en lille anbefaling af mit nye yndlingssted at sippe koffeinrige drikke.
P6030090
Kjærs Kaffebar er en lille gemt perle, som Michelle præsenterede mig for i sidste måned. Siden da har jeg vendt tilbage et par gange ugentligt, og jeg er fuldstændig forelsket i den charmerende indretning, den gode stemning og det fair prisniveau.
P6030113
Caféen ligger i (ikke nær så charmerende) omgivelser lige ved siden af rutebilstationen. Jeg er gået forbi en del gange tidligere, men har altid tænkt “hvem i al verden placerer en café hér?!”, og er derfor aldrig gået ind. Første gang jeg åbnede døren, fik jeg mig dog noget af en overraskelse. Nøj(!) hvor var der hyggeligt – på sådan en Berliner-smart-hipster-men-stadig-hjemlig måde. Selvom udsigten ud af vinduet måske ikke er noget særligt, gør det ingenting, for der er nok at kigge på rundt i det hyggelige lokale.
P6030127
Hos Kjærs Kaffe kan du (naturligvis) købe kaffe, og den er fornem god, skulle jeg hilse og sige. Derudover finder man et skønt udvalg af hjemmebag, bagt i baglokalet, som man har kig til gennem et par gamle ruder. Alt ser virkelig dejligt ud, men jeg har endnu kun smagt deres Ø-landsboller (med pålægschokolade mmmhm). De kan anbefales, og så har jeg også kig på deres smukke croissanter, der bestemt skal prøves snart. Se her hvorfor. 
P6030110
P6030102
Der er ikke meget plads i lokalet, cirka 10 siddepladser, men jeg oplever altid, at der er plads, da der er langt mere roligt end på Århus’ andre caféer. Hvis man ligesom jeg ofte tager på café for at arbejde og altså ikke har lyst til at sidde midt i mødregruppe-hipster-gymnasiepige-kaos i Graven, er det virkelig perfekt. Det eneste minus, jeg kan komme på (og det er desværre et stort ét af slagsen) er, at der ikke er noget toilet. Godt nok er der toilet på rutebilstationen på den anden side af gaden, men det er altså en smule besværligt, synes jeg. Lad dog ikke det blive afgørende for, om I giver caféen en chance eller ej. Jeg er nemlig ret så sikker på, I vil være lige så tossede med den som jeg 🙂
P6030106
Kjærs Kaffebar
Adresse: Sønder Allé 29, 8000 Aarhus C
Instagram: kjaerskaffebar

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det er så hyggeligt derinde! Jeg kan godt forstå, du besøger det jævnligt. Hvis jeg boede i nærheden, havde jeg gjort det samme. Jeg drak kaffe og spiste deres romkugler for et par uger siden, hvor jeg var forbi for første gang. Dem anbefaler jeg gerne 😉 Mon ikke jeg snart må forbi igen!

Skriv en kommentar