Denim dress

P7140031
Hey hey alle sammen 🙂
Hvis I fĂžlger med pĂ„ snappen (@emmamartiny), ved I, at jeg er i KĂžbenhavn i disse dage. Jeg har noget forlagsarbejde, der havde sneget sig ind i min feriekalender, og sĂ„ har jeg ellers udnyttet turen til at fÄ set lidt mennesker samt at nyde en god portion Emma-tid. I gĂ„r var det eneste, der stod pĂ„ planen en god, lang lĂžbetur og ellers var det bare kogebog, kogebog, kogebog. Det var rart og nĂždvendigt at komme lidt hjemmefra, sĂ„ jeg kunne fĂ„ fordybe mig i manus, for nĂ„r jeg er der hjemme, og Simon har sommerferie, kan jeg ikke lade vĂŠre med at bruge hele dagen sammen med ham i stedet 😉
P7140029
P7140035
Og nu lidt snak om billederne – jeg har nemlig min nye denimkjole, som jeg tidligere har lovet at vise billeder af, pĂ„. Kjolen er fra ASOS, og jeg knuselsker den allerede. Den kommer helt sikkert til at blive brugt en masse til efterĂ„ret (eller nu, hvor vi jo nĂŠrmest har oktobervejr) bĂ„de med sneaks, med stĂžvler eller hĂžje hĂŠle til en aften ude. Jeg er vild med, at den har lidt 70’er vibes men samtidig er enormt klassisk, og sĂ„ er materialet i super god kvalitet.
Denimkjolen er at finde LIGE HER pĂ„ tilbud, hvis det har interesse 🙂
P7140042P7140053

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar