Denim dress

P7140031
Hey hey alle sammen ūüôā
Hvis I f√łlger med p√• snappen (@emmamartiny), ved I, at jeg er i K√łbenhavn i disse dage. Jeg har noget forlagsarbejde, der havde sneget sig ind i min feriekalender, og s√• har¬†jeg ellers udnyttet turen til at f√•¬†set lidt mennesker samt at nyde en god portion¬†Emma-tid.¬†I g√•r var¬†det eneste, der stod p√• planen en god, lang l√łbetur og ellers var det bare kogebog, kogebog, kogebog.¬†Det var rart og n√łdvendigt at komme lidt hjemmefra, s√• jeg kunne f√• fordybe mig i manus, for n√•r jeg er der hjemme, og Simon har sommerferie, kan jeg ikke lade v√¶re med at bruge hele dagen sammen med ham i stedet ūüėČ
P7140029
P7140035
Og nu lidt snak om billederne – jeg har nemlig min nye denimkjole, som jeg tidligere har lovet at vise billeder af, p√•. Kjolen er fra ASOS, og jeg knuselsker den allerede. Den kommer helt sikkert til at blive brugt en masse til efter√•ret (eller nu, hvor vi jo n√¶rmest har oktobervejr) b√•de med sneaks, med st√łvler eller h√łje h√¶le til en aften ude. Jeg er vild med, at den har lidt 70’er vibes men samtidig er enormt klassisk, og s√• er materialet i super god kvalitet.
Denimkjolen¬†er at finde LIGE HER¬†p√• tilbud, hvis det har interesse ūüôā
P7140042P7140053

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar