Kjolekærlighed på tilbud

P6270109P6270096
Til festen sidste lørdag jokede Mette med, at når jeg har fået nyt tøj, er der virkelig gode odds for at gætte rigtigt, hvis man skyder på, at det er fra Ganni. Og ja, det er nok ikke helt forkert, for min forhold til det danske modehus er en smule usundt – jeg kunne seriøst klæde mig udelukkende i Ganni-tøj mandag til søndag resten af mine dage uden noget problem. Og det afspejler sig efterhånden i min garderobe. Min Ganni-samling indeholder blandt andet omkring 10 fine, mønstrede kjoler, og da jeg købte den sidste, lovede jeg mig selv, at nu måtte det altså stoppe…. Et løfte, der holdt lige indtil, at jeg kom forbi denne her smukke sag på tilbud 😉
P6270112P6270116
Men helt ærligt: Hvordan kunne jeg andet end at tage skønheden med hjem? Den er perfekt til hverdag, fest, familiefødselsdage, møder, studie, dates, byture og kan endda tilpasses til de skiftende årstider ved hjælp af et par magiske strømpebukser. Så kan det da godt være, at den ligner alt muligt andet, jeg ejer, men når det, jeg som oftest føler mig allerbest tilpas i, er en feminin, mønstret  kjole, en læderjakke og et par sneakers eller hæle alt efter anledning, gør det jo ikke noget, at det er det, der fylder i min garderobe.

Hvis I er lige så forelsket i kjolen som jeg, kan I finde den LIGE HER til -40%.

P6270123

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Nå ja, men hvorfor også lave om på noget, der fungerer så smukt? Ganni laver virkelig vidunderlige ting, og hvis min pengepung ville være med til det, så ville jeg bestemt også fylde godt op derfra 😛
    Jeg er virkelig vild med printet på den her. Det minder mig sådan lidt om coveret fra en John Legend plade 🙂
    // http://www.moonlitmadness.dk

Skriv en kommentar