Video: Favoritter // Juni 2016

Skærmbillede-2016-07-03-kl.-22.56.511
Halløj fra Samsø-hytten 🙂
Vi storhygger os, og laver sådan cirka så lidt som overhovedet muligt. Solbadning i haven, lange gåture, god mad, og læsning i de bøger, man har haft liggende, men aldrig har fået åbnet, er det eneste, der står på planen for de næste par dage, og det er SÅ rart.
Inden jeg drog mod Samsø fandt jeg tid til at filme en lille favorit-video til jer, og den får I serveret i dag. Jeg håber, I vil hygge jer med den, og at I kan bruge mine anbefalinger til noget. Links til hele molevitten finder I som altid under videoen.


{ NÆVNT I VIDEOEN }
Maybelline Fit Me Concealer
Sleek Eyebrow gel
Depend neglelak
Hårbånd fra Pico
Pieces t-shirt
&OtherStories bukser
Ganni kjole
Moebe Ramme

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det betyder ikke så meget for mig, hvornår der er videoer, men jeg vil gerne, at de kommer på bloggen, da jeg ikke husker at få tjekket YouTube 🙂

  2. Vil du måske i en video vise, hvordan du sætter pandebåndet i løst hår? Det virker måske fjollet, men jeg kan bare ikke få det til at fungere 🙂

  3. Hvilke farver har du i øvrigt din brow gel og din concealer i? Og hvilken størrelse er din t-shirt? 😉 Rimelig mange spørgsmål, men vi har samme hudtone, hårfarve og kropsbygning, så tænker det kan give mig et praj om, hvad jeg skal vælge, hvis jeg ender med at købe online 🙂
    Du gør det skidegodt!

    1. Hej Linnea 🙂 Min concealer er nr. 15 og min brow gel “light brow”. Og min t-shirt er xs 🙂 Godt vi kan hjælpe hinanden, hæhæ 😉

  4. Er vild med dine videoer – du er så afslappet, smittende glad og ikke mindst super naturlig smuk 🙂
    Hvilken farve er din brow gel; mørk, lys eller gennemsigtig? Har længe selv gået og overvejet at anskaffe en, men er sådan i tvivl mht. farve.

Skriv en kommentar