Good vibes only // En forklaring på kaosset

GoodVibes-copy
Jeg synes, jeg skylder en lille update på al dramaet på min Snapchat (@emmamartiny) og bloggen her i weekenden. Vi har fået virkelig mange søde beskeder, og jeg bliver nødt til at understrege, at der ikke er nogen, der er syge, eller noget alvorligt galt i dén skala. Heldigvis da! Vi har blot siddet fast i en situation, hvor vi har følt os ekstremt uretfærdigt behandlet.
Kort sagt fik vi fredag beskeden om, at den lejlighed, jeg havde glædet mig som et lille barn til at flytte ind i, var blevet givet væk til nogle andre. Det var tydeligt, at der var sket en fejl fra boligforeningens side, men de nægtede det pure, og gav os besked om, at vi ligeså godt kunne glemme lejligheden og komme videre. Not fun, når man den sidste måned har gået rundt med lykkebobler i maven over at skulle flytte ind i sin DRØMMElejlighed. Og især ikke, når man intet galt har gjort, men ingen gider at lytte. Pyh, hvor var det bare en mavepuster, og hvor følte vi os magtesløse. Simon nok mest fordi, han kunne se, hvor ked af det jeg var.
I går lykkedes det os heldigvis endelig at få dem til at erkende fejlen, hvorefter vi kunne gå i dialog omkring en løsning. Hvordan og hvorledes fortæller jeg mere om i en lille vlog, jeg filmede i går, for ellers bliver dette indlæg alt for langt 😉 Men jeg vil bare sige TAK til alle jer, der har sendt god karma vores vej. Jeg er overbevist om, at det har hjulpet.
Dagen i går blev desuden (om muligt) endnu bedre, da første sending af Atelier Aarhus kalenderen kom ind af døren. Den er så pæn. Altså virkelig SÅ SÅ SÅ pæn, og Mette og jeg kan slet ikke få armene ned. Hvis I vil se lidt smugkig, kan I hoppe over på Snapchat (@emmamartiny), hvor jeg har delt en masse film og videoer af vores smukke baby. Der kommer naturligvis masser af indlæg om kalenderen i den nærmeste fremtid her på bloggen, men i dag har vi travlt med at modtage et par paller og fordele kasserne rundt i 4 forskellige hjem, haha 🙂 Det er ikke så glamourøst, som nogle måske skulle tro, men hold k*ft hvor er det lærerigt og spændende!

13 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Håber det hele falder på plads. Jeg har sendt massere af tanker til jer men simpelthen ikke haft tid til at få skrevet til dig. Kaffe i København næste gang? Hvor det hele forhåbentlig er på plads. Kram!

 2. Åh nej det er jeg ked af at høre :/ Havde tænkt om det mon handlede om lejligheden. Håber I snart finder en anden som er lige så god eller måske bedre 🙂

  1. Hvor er du sød, Katrine 🙂 Glæd dig til næste uge, hvor vi deler en masse mere om kalenderen 🙂

 3. Øv, øv, øv hvor ærgerligt med lejligheden! Bliver helt ked på jeres vegne!
  Hvor finder du egentlig billeder som det i indlægget her? Tænker i forhold til søgninger og rettigheder?

  1. Hej Marie 🙂
   Ja, det er virkelig ærgerligt.
   Dette billede er fra en blog, der havde givet tilladelse til, at man måtte bruge/printe det 🙂

Skriv en kommentar